Dry Martini
Drinkkiperhe: Ancestral / Cocktail Valmistustapa: Sekoitetaan Tilavuus: 60 ml Alkoholipitoisuus: 38.5 % Ravintola-annoksia: 1.5 | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora Jää lasissa: Ei mitään |
Olen vältellyt tämän drinkin tekemistä tai edes sivustolleni lisäämistä, koska en ole nähnyt pienintäkään mahdollisuutta sille, että tämä voisi maistua hyvälle riippumatta käytetyistä alkoholeista. Nyt kävi kuitenkin niin, että lämpenin kokeilemisen ajatukselle maistettuani elämäni ensimmäisen Old Tom -ginin ja nähtyäni pian sen jälkeen tuubissa videon, jossa seuraamani, alkoholin valmistukseenkin sekaantunut ruotsalainen baarimestari valmisti kyseisen drinkin.
Tämä minun versioni sotii tietenkin kaikkia Dry Martinin sääntöjä vastaan. Drinkin nimessä mainitaan kuivuus ja tässä kuuluisikin käyttää dry gin -tyylistä giniä ja kuivaa vermuttia. Minä käytän makeaa giniä ja makeaa vermuttia. Miksi en niin tekisi, kun tiedän pitäväni makeasta enemmän kuin liian kuivasta. Tämä onkin oikeastaan Wet Martini.
Onko juoma paljon melua tyhjästä -tyylinen vai toimiiko se oikeasti? 50,000,000 fans can be wrong.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Gini (old tom) | Hernö Old Tom Gin | 50 ml |
Vermutti (blanc) | Dolin Vermouth de Chambéry Blanc | 10 ml |