Drinkki työn alla - ToDo

Dry Martini

Drinkkiperhe: Ancestral / Cocktail
Valmistustapa: Sekoitetaan
Tilavuus: 60 ml i
Alkoholipitoisuus: 38.5 % i
Ravintola-annoksia: 1.5 i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora
Käyttämäni välineet: i Mixing glassBaarilusikkaJulep strainer
Jää lasissa: i Ei mitään

Olen vältellyt tämän drinkin tekemistä tai edes sivustolleni lisäämistä, koska en ole nähnyt pienintäkään mahdollisuutta sille, että tämä voisi maistua hyvälle riippumatta käytetyistä alkoholeista. Nyt kävi kuitenkin niin, että lämpenin kokeilemisen ajatukselle maistettuani elämäni ensimmäisen Old Tom -ginin ja nähtyäni pian sen jälkeen tuubissa videon, jossa seuraamani, alkoholin valmistukseenkin sekaantunut ruotsalainen baarimestari valmisti kyseisen drinkin.

Tämä minun versioni sotii tietenkin kaikkia Dry Martinin sääntöjä vastaan. Drinkin nimessä mainitaan kuivuus ja tässä kuuluisikin käyttää dry gin -tyylistä giniä ja kuivaa vermuttia. Minä käytän makeaa giniä ja makeaa vermuttia. Miksi en niin tekisi, kun tiedän pitäväni makeasta enemmän kuin liian kuivasta. Tämä onkin oikeastaan Wet Martini.

Onko juoma paljon melua tyhjästä -tyylinen vai toimiiko se oikeasti? 50,000,000 fans can be wrong.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Gini (old tom) Hernö Old Tom Gin 50 ml
Vermutti (blanc) Dolin Vermouth de Chambéry Blanc 10 ml

Drinkin lähteenä on toiminut Café Åréng. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ DRINKIT: