El Burro
Drinkkiperhe: Sour Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 142.5 ml Alkoholipitoisuus: 14.4 % Ravintola-annoksia: 1.3 | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Highball Jää lasissa: Pitkä jääpala |
Inkivääriolut kaadetaan lasiin vasta, kun drinkki on muuten valmis juotavaksi.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Tequila (reposado) | El Tequileño Reposado | 45 ml |
Absintti | Ricard Pastis de Marseille | 7.5 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Limemehu | 22.5 ml |
Ananasmehu | 22.5 ml |
Sokeriliemi (1,5:1) | 15 ml |
Inkivääriolut | 30 ml |
Drinkin lähteenä on toiminut Lui Fernandes. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.