El Diablo (likööri)
Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.

DRINKIN RESEPTI
| Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
| Tequila (reposado) | Espolòn Reposado | 45 | ml |
| Likööri (mustaherukka) | Massenez Crème de Mûre | 15 | ml |
| Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
| Limemehu | 15 | ml |
| Inkivääriolut | 90 | ml |
Drinkkiperhe:
Highball / Fizz
Highball / Fizz
Alkoholipitoisuus: 12.7 %
Ravintola-annoksia: n/a kpl
Tilavuus: 165 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Highball
Riedel DSG Highball
Jää lasissa:
Pitkä jääpala
Pitkä jääpala
Valmistustapa:
Sheikataan
Sheikataan
El Diablo (likööri)
Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.

Drinkkiperhe: Highball / Fizz | |
| Alkoholipitoisuus: 12.7 % | Ravintola-annoksia: n/a kpl |
| Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 165 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Highball | Jää lasissa: Pitkä jääpala |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä



