Drinkki työn alla - ToDo

El Diablo (likööri)

Drinkkiperhe: Highball / Fizz
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: 12.7 % i
Tilavuus: 165 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Highball
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Jää lasissa: i Pitkä jääpala

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Tequila (reposado) Espolòn Reposado 45 ml
Likööri (mustaherukka) G.E. Massenez Crème de Mûre 15 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Limemehu 15 ml
Inkivääriolut 90 ml

Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.