El Diablo (likööri)
Drinkkiperhe: Highball / Fizz Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 165 ml Alkoholipitoisuus: 12.7 % | Käyttämäni juoma-astia: Highball – Riedel DSG Jää lasissa: Pitkä jääpala |
Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Tequila (reposado) | Espolòn Reposado | 45 ml |
Likööri (mustaherukka) | Massenez Crème de Mûre | 15 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Limemehu | 15 ml |
Inkivääriolut | 90 ml |
Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.