El Diablo (likööri)

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji Käyttämäni alkoholi i Määrä i
Tequila (reposado) Espolòn Reposado 45 ml
Likööri (mustaherukka) Massenez Crème de Mûre 15 ml

Alkoholittomat ainesosat Määrä i
Limemehu 15 ml
Inkivääriolut 90 ml
Drinkkiperhe:
Highball / Fizz

Alkoholipitoisuus: 12.7 % i

Ravintola-annoksia: n/a kpl i

Tilavuus: 165 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Highball

Jää lasissa: i
Pitkä jääpala

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer


El Diablo (likööri)

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Highball / Fizz
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
12.7 % i
Ravintola-annoksia:
n/a kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
165 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Highball
Jää lasissa: i
Pitkä jääpala

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
15 ml