El Diablo (likööri)

Drinkki työn alla - ToDo

Drinkki työn alla - ToDo

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji. Olen tehnyt tästä aiemmin version, jossa oli liköörin sijasta alkoholitonta siirappia. Tämä on nyt aito ja oikea resepti.

Drinkkiperhe: Highball / Fizz
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: i 12.7 %
Ravintola-annoksia: i n/a kpl
Tilavuus: i 165 ml
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Highball
Jää lasissa: i Pitkä jääpala
Reseptin lähde: Anders Erickson (katso)
Drinkkiperhe: Highball / Fizz
Alkoholipitoisuus: i 12.7 %
Ravintola-annoksia: i n/a kpl
Tilavuus: i 165 ml
Valmistustapa: Sheikataan
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Highball
Jää lasissa: i Pitkä jääpala
Reseptin lähde: Anders Erickson (katso)

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
Määrä i

Alkoholittomat ainesosat:
Määrä i
15 ml

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
15 ml