El Diablo (siirappi)
Drinkkiperhe: Highball / Fizz Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 165 ml Alkoholipitoisuus: 10.9 % | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Highball Jää lasissa: Pitkä jääpala Tehty & arvioitu: 05.02.2023 |
Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Tequila (reposado) | Espolòn Reposado | 45 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Limemehu | 15 ml |
Creme De Mûre / Karhunvatukkasiirappi | 15 ml |
Inkivääriolut | 90 ml |
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Tequila, olipa se sitten blancoa tai reposadoa, ei ole tähänastisissa kokeiluissani osoittautunut suosikkiviinakseni, mutta kun sille löytyy hyvät seuralaiset lasiin, syntyy siitäkin vallan juotava drinkki.
ARVOSANA: 80 / 100
Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.