El Diablo (siirappi)
Drinkkiperhe: Highball / Fizz Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 165 ml Alkoholipitoisuus: 10.9 % Tehty & arvioitu: 05.02.2023 | Käyttämäni juoma-astia: Highball – Riedel DSG Jää lasissa: Pitkä jääpala Reseptin lähde: Anders Erickson (katso) |
Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Tequila (reposado) | Espolòn Reposado | 45 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Limemehu | 15 ml |
Creme De Mûre (karhunvatukkasiirappi) | 15 ml |
Inkivääriolut | 90 ml |
KOMMENTTINI DRINKISTÄ (ARVOSANA 80 / 100)
Tequila, olipa se sitten blancoa tai reposadoa, ei ole tähänastisissa kokeiluissani osoittautunut suosikkiviinakseni, mutta kun sille löytyy hyvät seuralaiset lasiin, syntyy siitäkin vallan juotava drinkki.