El Diablo
Drinkkiperhe: Highball / Fizz
Drinkin alkoholipitoisuus: 10.9%
Valmistustapa: Sheikataan
Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji.
Alkoholilaji: | Käyttämäni alkoholi: | Määrä |
Tequila (reposado) | Espolòn Reposado | 45 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Limemehu | 15 ml |
Creme De Mûre / Karhunvatukkasiirappi | 15 ml |
Inkivääriolut | 90 ml |
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Tequila, olipa se sitten blancoa tai reposadoa, ei ole tähänastisissa kokeiluissani osoittautunut suosikkiviinakseni, mutta kun sille löytyy hyvät seuralaiset lasiin, syntyy siitäkin vallan juotava drinkki.
ARVOSANA: 80
Maksimipistemäärä on 100 ja olen arvioinut drinkin 05.02.2023.Jos etsit jotain toista drinkkiä, kokeile hakusivua.
Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.