El Diablo (siirappi)

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji.



DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
15 ml
Drinkkiperhe:
Highball / Fizz

Alkoholipitoisuus: 10.9 % i

Ravintola-annoksia: n/a kpl i

Tilavuus: 165 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Highball

Jää lasissa: i
Pitkä jääpala

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer

Tehty & arvioitu: 05.02.2023

Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Tequila, olipa se sitten blancoa tai reposadoa, ei ole tähänastisissa kokeiluissani osoittautunut suosikkiviinakseni, mutta kun sille löytyy hyvät seuralaiset lasiin, syntyy siitäkin vallan juotava drinkki.

ARVOSANA
80 / 100

El Diablo (siirappi)

Tämä drinkki on kehitetty jo vuonna 1946, jolloin tequila ei vielä ollut Teksasia pohjoisempana kovinkaan tunnettu alkoholilaji.



Drinkkiperhe:
Highball / Fizz
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
10.9 % i
Ravintola-annoksia:
n/a kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
165 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Highball
Jää lasissa: i
Pitkä jääpala
Tehty & arvioitu:
05.02.2023
Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
15 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Tequila, olipa se sitten blancoa tai reposadoa, ei ole tähänastisissa kokeiluissani osoittautunut suosikkiviinakseni, mutta kun sille löytyy hyvät seuralaiset lasiin, syntyy siitäkin vallan juotava drinkki.

ARVOSANA
80 / 100