Frozen Negroni
Drinkkiperhe: Sour Valmistustapa: Blenderissä Tilavuus: 142.5 ml Alkoholipitoisuus: 14.1 % Ravintola-annoksia: 1.3 | Käyttämäni juoma-astia: Coupe – Orrefors More Käyttämäni välineet: Tehosekoitin Jää lasissa: Jäämurska Sesonki: Kuuma kesäpäivä Tehty & arvioitu: 11.06.2022 |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Gini (london dry) | Bombay Sapphire London Dry Gin | 30 ml |
Katkero (bitter) | Aperol | 30 ml |
Vermutti (makea) | Montanaro Vermouth di Torino Bianco | 30 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Appelsiinimehu | 30 ml |
Sokeriliemi (1:1) | 22.5 ml |
ARVOSANA: 75 / 100
Drinkin lähteenä on toiminut The Educated Barfly. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.