Frozen Negroni

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
Gini (london dry) | Bombay Sapphire London Dry Gin | 30 | ml |
Katkero (bitter) | Aperol | 30 | ml |
Vermutti | Montanaro Vermouth di Torino Bianco | 30 | ml |
Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
Appelsiinimehu | 30 | ml |
Sokeriliemi (1:1) | 22.5 | ml |
Drinkkiperhe:
Sour
Sour
Alkoholipitoisuus: 14.1 %
Ravintola-annoksia: 1.3 kpl
Tilavuus: 142.5 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Orrefors More Coupe
Orrefors More Coupe
Jää lasissa:
Jäämurska
Jäämurska
Valmistustapa:
Blenderissä
Blenderissä
Käyttämäni välineet:
Tehosekoitin
Tehosekoitin
Sesonki:
Kuuma kesäpäivä
Kuuma kesäpäivä
Tehty & arvioitu: 11.06.2022
ARVOSANA
75 / 100
Frozen Negroni

Drinkkiperhe: Sour | Välineet: Tehosekoitin |
Alkoholipitoisuus: 14.1 % | Ravintola-annoksia: 1.3 kpl |
Valmistustapa: Blenderissä | Tilavuus: 142.5 ml |
Juoma-astia: Orrefors More Coupe | Jää lasissa: Jäämurska |
Tehty & arvioitu: 11.06.2022 | Sesonki: Kuuma kesäpäivä |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä