Frozen Negroni

Drinkkiperhe: Sour
Valmistustapa: Blenderissä
Tilavuus: 142.5 ml i
Alkoholipitoisuus: 14.1 % i
Ravintola-annoksia: 1.3 i
Käyttämäni juoma-astia: Coupe – Orrefors More
Käyttämäni välineet: i Tehosekoitin
Jää lasissa: i Jäämurska
Sesonki: i Kuuma kesäpäivä
Tehty & arvioitu: 11.06.2022

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Gini (london dry) Bombay Sapphire London Dry Gin 30 ml
Katkero (bitter) Aperol 30 ml
Vermutti (makea) Montanaro Vermouth di Torino Bianco 30 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Appelsiinimehu 30 ml
Sokeriliemi (1:1) 22.5 ml

ARVOSANA: 75 / 100

Drinkin lähteenä on toiminut The Educated Barfly. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.