Gelinas Melon

VIDEO

Gelinas Melon

Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: 12.9 % i
Tilavuus: 155 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Rocks
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainer
Jää lasissa: i Iso kirkas jääpala

Kesäkuun 2024 teema-alkoholilaji oli melonilikööri ja heinäkuussa vodka, joten olkoon tämä siirtymädrinkki teemojen välillä näin kesälomani toisena päivänä.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Vodka Nemiroff De Luxe Vodka 35 ml
Likööri (meloni) Midori 30 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Ananasmehu 30 ml
Mangosose 60 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Katsoin drinkin reseptiä jo etukäteen aavistuksen kriittisellä silmällä, sillä siitä puuttuu happamuus sitruksen tai vastaavan muodossa kokonaan. Ei siis yllätyksenä tullut se, että juuri siinä on drinkin selkein heikkous. Drinkki maistuu tällaisena lievästi laimennetulta vauvan mangososeelta. Maut eivät ole tasapainoa nähneetkään. Tästä puuttuu edellä mainitun lisäksi melonin ja ananaksen maut ihan kokonaan. Ellei drinkissä olisi ihan minimaalisen pientä vodkan makua, voisin helposti kuvitella tämän olevan suoraan Piltti-purkista. Hyvästi siis mahdolliselle Bonne-sponsoroinnille (kts. video), mutta kyllä teidän pitäisi siirtää kyseisen reseptin tekijä muihin hommiin.

ARVOSANA: 55 / 100 (07.07.2024)

Drinkin lähteenä on toiminut alkoholittoman ainesosan valmistaja. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ DRINKIT: