Green Tail (De Kuyper)

VIDEO

Green Tail (de kuyper)

Drinkkiperhe: Sour
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: 20.8 % i
Tilavuus: 97.5 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Jää lasissa: i Ei mitään

Koska minulla on kaapissani kaksi melonilikööriä,  joista kummallekaan ei ole valtavasti tai usein käyttöä (poislukien tässä kuussa, jolloin kyseinen likööri on teemana), teen tämän drinkin erikseen molemmilla likööreillä.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Tequila (silver) Patron Silver 45 ml
Likööri (meloni) De Kuyper Melon 15 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Inkiväärisiirappi 15 ml
Limemehu 22.5 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

De Kuyperilla tehtynä drinkin väri on ennemminkin turkoosi kuin vihreä, vaikka pullon sisältö oli mielestäni vihreää. Tequilan maku on alkuun päälimmäisenä ja sen perässä tulee lime. Meloniliköörin maku tulee tässä vahvempana esiin kuin Midorissa. Melonin maku on tässä myös makeampi. Suureksi harmikseni (ennakko-odotuksiini nähden) minun on sanottava, että tämä on näistä kahdesta se paremmin maistuva, joskin tämäkin on kuitenkin pääasiassa tequilan makuinen. Tequila ei ole suosikkiviinani.

Lisäys tunti myöhemmin: tein tämän drinkin toisenkin kerran (kuvausta varten) ja otin siitä suuremman hörpyn (varmaan 2/3 lasillista). Maku oli silloin mieluisampi ja melonisempi.

ARVOSANA: 77 / 100 (02.06.2024)

Drinkin lähteenä on toiminut Booze on the Rocks. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.