Hotel Nacional (havana club)
Drinkkiperhe: Sour Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 112.5 ml Alkoholipitoisuus: 19.3 % | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Sour Jää lasissa: Ei mitään |
Olen tehnyt tämän drinkin aiemminkin. Nyt minulla on kuitenkin hallussani paremmat raaka-aineet drinkin valmistukseen, joten haluan tehdä drinkin uudestaan. Tässä reseptissä rommi on vaihdettu kuubalaiseen (koska drinkki on kehitetty kuubalaisessa hotellissa) ja aprikoosilikööri selvästi laadukkaampaan.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Rommi (kypsytetty) | Havana Club Añejo 3 Años | 45 ml |
Likööri (aprikoosi) | Giffard Abricot du Roussillon | 15 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Ananasmehu | 30 ml |
Limemehu | 15 ml |
Sokeriliemi (1:1) | 7.5 ml |
Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.