Drinkki työn alla - ToDo

Hotel Nacional (havana club)

Drinkkiperhe: Sour
Valmistustapa: Sheikataan
Tilavuus: 112.5 ml i
Alkoholipitoisuus: 19.3 % i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Sour
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Jää lasissa: i Ei mitään

Olen tehnyt tämän drinkin aiemminkin. Nyt minulla on kuitenkin hallussani paremmat raaka-aineet drinkin valmistukseen, joten haluan tehdä drinkin uudestaan. Tässä reseptissä rommi on vaihdettu kuubalaiseen (koska drinkki on kehitetty kuubalaisessa hotellissa) ja aprikoosilikööri selvästi laadukkaampaan.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Rommi (kypsytetty) Havana Club Añejo 3 Años 45 ml
Likööri (aprikoosi) Giffard Abricot du Roussillon 15 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Ananasmehu 30 ml
Limemehu 15 ml
Sokeriliemi (1:1) 7.5 ml

Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.