Hotel Nacional (havana club)
Olen tehnyt tämän drinkin aiemminkin. Nyt minulla on kuitenkin hallussani paremmat raaka-aineet drinkin valmistukseen, joten haluan tehdä drinkin uudestaan. Tässä reseptissä rommi on vaihdettu kuubalaiseen (koska drinkki on kehitetty kuubalaisessa hotellissa) ja aprikoosilikööri selvästi laadukkaampaan.

DRINKIN RESEPTI
| Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
| Rommi (kypsytetty) | Havana Club Añejo 3 Años | 45 | ml |
| Likööri (aprikoosi) | Giffard Abricot du Roussillon | 15 | ml |
| Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
| Ananasmehu | 30 | ml |
| Limemehu | 15 | ml |
| Sokeriliemi (1:1) | 7.5 | ml |
Drinkkiperhe:
Sour
Sour
Alkoholipitoisuus: 19.3 %
Ravintola-annoksia: n/a kpl
Tilavuus: 112.5 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Sour
Riedel DSG Sour
Jää lasissa:
Ei mitään
Ei mitään
Valmistustapa:
Sheikataan
Sheikataan
Hotel Nacional (havana club)
Olen tehnyt tämän drinkin aiemminkin. Nyt minulla on kuitenkin hallussani paremmat raaka-aineet drinkin valmistukseen, joten haluan tehdä drinkin uudestaan. Tässä reseptissä rommi on vaihdettu kuubalaiseen (koska drinkki on kehitetty kuubalaisessa hotellissa) ja aprikoosilikööri selvästi laadukkaampaan.

Drinkkiperhe: Sour | |
| Alkoholipitoisuus: 19.3 % | Ravintola-annoksia: n/a kpl |
| Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 112.5 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Sour | Jää lasissa: Ei mitään |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä


