
Isla de Piña
Drinkkiperhe: Tiki Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 112.5 ml Alkoholipitoisuus: 25.1 % | Käyttämäni juoma-astia: Rocks – Riedel DSG Käyttämäni välineet: Boston cocktail shaker Jää lasissa: Pebble-jää Reseptin lähde: Lui Fernandes (katso) |
Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Rommi (kypsytetty) | Flor de Caña 4 Years | 60 ml |
Likööri (ananas) | Giffard Caribbean Pineapple | 15 ml |
Likööri (mauste) | Kotitekoinen Allspice Dram | 7.5 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Passionsiirappi | 15 ml |
Limemehu | 15 ml |