Drinkki työn alla - ToDo

Italian Zombie

Drinkkiperhe: Tiki
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: 19.3 % i
Tilavuus: 207.5 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Hurricane / Piña Colada
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shaker
Jää lasissa: i Pebble-jää

Miksikö drinkin nimessä esiintyy Italia? Siksi, koska drinkki sisältää Camparia, jota oikea Zombie ei sisällä. Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Rommi (tumma) Appleton Estate Rare Casks 12 Year 45 ml
Rommi (tumma) Hampden Estate Pure Single Jamaican 8 Year 15 ml
Katkero (bitter) Campari 30 ml
Likööri (aprikoosi) Giffard Abricot du Roussillon 15 ml
Katkero (bitter) Angostura Aromatic Bitters 2 ml
Absintti Absinth Tabu Classic 3 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Ananasmehu 60 ml
Limemehu 22.5 ml
Passionsiirappi 15 ml

Drinkin lähteenä on toiminut The Tiki Show. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.