Little Italy
Drinkki on variaatio kuuluisasta Manhattan-cocktailista. Little Italyn kehitti New Yorkissa vuonna 2003 Audrey Saunders, joka on Wikipedian mukaan yksi maailman kuuluisimmista baarimestareista.

DRINKIN RESEPTI
Spirit Forward
Riedel DSG Nick & Nora
Ei mitään
Sekoitetaan
Valmistusvideoni:
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Jo ensihörpystä käy selväksi, että kovasta alkoholipitoisuudesta huolimatta tässä drinkissä ei etanoli maistu. Hyvä niin. Sen sijaan tässä maistuu mausteinen ruisviski ja sen rinnalla pieni viinimäisyys vermutista ja amaron tuoma pieni kitkeryys. Maku on kaukana kesäisen raikkaasta. Tämä on ehdottomasti pimeän syysillaan drinkki takkatulen äärellä nautittavaksi, kylmänä kuitenkin. Drinkki on todella hyvässä tasapainossa, sillä maistan kaikki ainesosat selkeästi erillisinä makuina, eikä mikään yksi peitä toista. Siinä välissä kun alkaa tehdä mieli makeaa, voi napata koristeena olevan kirsikan suuhunsa keventämään tunnelmaa. Kun ainesosia on vain kolme, on selvä että drinkin maku muuttuu heti jos yhdenkin ainesosan vaihtaa toiseen.
ARVOSANA
75 / 100
Little Italy
Drinkki on variaatio kuuluisasta Manhattan-cocktailista. Little Italyn kehitti New Yorkissa vuonna 2003 Audrey Saunders, joka on Wikipedian mukaan yksi maailman kuuluisimmista baarimestareista.

Drinkkiperhe: Spirit Forward | |
Alkoholipitoisuus: 33.9 % | Ravintola-annoksia: 2.2 kpl |
Valmistustapa: Sekoitetaan | Tilavuus: 97.5 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora | Jää lasissa: Ei mitään |
Tehty & arvioitu: 14.02.2024 | |
Valmistusvideoni:![]() |
DRINKIN RESEPTI
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Jo ensihörpystä käy selväksi, että kovasta alkoholipitoisuudesta huolimatta tässä drinkissä ei etanoli maistu. Hyvä niin. Sen sijaan tässä maistuu mausteinen ruisviski ja sen rinnalla pieni viinimäisyys vermutista ja amaron tuoma pieni kitkeryys. Maku on kaukana kesäisen raikkaasta. Tämä on ehdottomasti pimeän syysillaan drinkki takkatulen äärellä nautittavaksi, kylmänä kuitenkin. Drinkki on todella hyvässä tasapainossa, sillä maistan kaikki ainesosat selkeästi erillisinä makuina, eikä mikään yksi peitä toista. Siinä välissä kun alkaa tehdä mieli makeaa, voi napata koristeena olevan kirsikan suuhunsa keventämään tunnelmaa. Kun ainesosia on vain kolme, on selvä että drinkin maku muuttuu heti jos yhdenkin ainesosan vaihtaa toiseen.