Lucky Stone
Tämä on Anders Ericksonin oma resepti. Bitterinä olisi kuulunut käyttää Peychaud’s Aromatic Cocktail Bittersiä, mutta minulla ei drinkin tekohetkellä ollut sitä.

DRINKIN RESEPTI
| Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
| Viski (irlanti) | Dead Rabbit Irish Whiskey | 45 | ml |
| Sherry | Lustau Sherry Los Arcos Amontillado | 30 | ml |
| Likööri (aprikoosi) | De Kuyper Apricot Brandy | 15 | ml |
| Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 2 | roiskaus |
Koristeeksi
Maraschino-kirsikka
Drinkkiperhe:
Spirit Forward
Spirit Forward
Alkoholipitoisuus: 31.8 %
Ravintola-annoksia: 1.9 kpl
Tilavuus: 92 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Nick & Nora
Riedel DSG Nick & Nora
Jää lasissa:
Ei mitään
Ei mitään
Valmistustapa:
Sekoitetaan
Sekoitetaan
Tehty & arvioitu: 02.10.2022
ARVOSANA
55 / 100
Lucky Stone
Tämä on Anders Ericksonin oma resepti. Bitterinä olisi kuulunut käyttää Peychaud’s Aromatic Cocktail Bittersiä, mutta minulla ei drinkin tekohetkellä ollut sitä.

Drinkkiperhe: Spirit Forward | |
| Alkoholipitoisuus: 31.8 % | Ravintola-annoksia: 1.9 kpl |
| Valmistustapa: Sekoitetaan | Tilavuus: 92 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora | Jää lasissa: Ei mitään |
| Tehty & arvioitu: 02.10.2022 | |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä
Koristeeksi
Maraschino-kirsikka



