Mandarin Sour
Alkuperäisessä reseptissä käytettiin makeuttajana orgeat’ia, mutta vaihdan sen inkiväärisiirappiin, koska en erityisemmin nauti orgeatin marsipaanisesta mausta. Mandariinilohkoja laitan kuusi ja oma arvioni niiden drinkkiin jäävästä mehumäärästä on 5 ml/lohko. Munanvalkuaisen sijasta käytän neljä pisaraa vegaanista Foamee-vaahtouutetta.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä
Alkoholittomat ainesosat
Määrä
30 ml
30 ml
15 ml
4 ml
Drinkkiperhe:
Sour
Sour
Alkoholipitoisuus: 17.3 %
Ravintola-annoksia: n/a kpl
Tilavuus: 139 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Sour
Riedel DSG Sour
Jää lasissa:
Ei mitään
Ei mitään
Valmistustapa:
Sheikataan
Sheikataan
Mandarin Sour
Alkuperäisessä reseptissä käytettiin makeuttajana orgeat’ia, mutta vaihdan sen inkiväärisiirappiin, koska en erityisemmin nauti orgeatin marsipaanisesta mausta. Mandariinilohkoja laitan kuusi ja oma arvioni niiden drinkkiin jäävästä mehumäärästä on 5 ml/lohko. Munanvalkuaisen sijasta käytän neljä pisaraa vegaanista Foamee-vaahtouutetta.

Drinkkiperhe: Sour | |
Alkoholipitoisuus: 17.3 % | Ravintola-annoksia: n/a kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 139 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Sour | Jää lasissa: Ei mitään |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä
Alkoholittomat ainesosat
Määrä
30 ml
30 ml
15 ml
4 ml