Mandarin Sour

Alkuperäisessä reseptissä käytettiin makeuttajana orgeat’ia, mutta vaihdan sen inkiväärisiirappiin, koska en erityisemmin nauti orgeatin marsipaanisesta mausta. Mandariinilohkoja laitan kuusi ja oma arvioni niiden drinkkiin jäävästä mehumäärästä on 5 ml/lohko. Munanvalkuaisen sijasta käytän neljä pisaraa vegaanista Foamee-vaahtouutetta.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 17.3 % i

Ravintola-annoksia: n/a kpl i

Tilavuus: 139 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Sour

Jää lasissa: i
Ei mitään

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer


Mandarin Sour

Alkuperäisessä reseptissä käytettiin makeuttajana orgeat’ia, mutta vaihdan sen inkiväärisiirappiin, koska en erityisemmin nauti orgeatin marsipaanisesta mausta. Mandariinilohkoja laitan kuusi ja oma arvioni niiden drinkkiin jäävästä mehumäärästä on 5 ml/lohko. Munanvalkuaisen sijasta käytän neljä pisaraa vegaanista Foamee-vaahtouutetta.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
17.3 % i
Ravintola-annoksia:
n/a kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
139 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Sour
Jää lasissa: i
Ei mitään

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä