Oogie Boogie Man (de kuyper)

Kuten nimestä saattaa arvata, on tämä drinkki Halloweenin aikaan tarkoitettu. Tätä kirjoittaessa  ja drinkkiä tehdessä on kuitenkin kesä. Ei haittaa, koska aina on hyvä aika tehdä drinkkejä.


Oogie Boogie Man

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 20.5 % i

Ravintola-annoksia: 1.9 kpl i

Tilavuus: 139 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Sour

Jää lasissa: i
Ei mitään

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer

Tehty & arvioitu: 09.06.2024

Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Drinkki maistuu mukavasti melonilta, tarkemmin sanottuna vesimelonilta, tai vielä tarkemmin sanottuna vesimelonikarkilta. Situunan happamuus maistuu myös ja jälkimaussa tulee vielä mieto hunajan maku siirapista. Ginin maku jää melko vähäiseksi, lähes huomaamattomaksi. Tosin ymmärrän nyt tätä kirjoittaessani (videokuvauksen jälkeen), että tuo maistamani kitkerähko pistävyys tulee juurikin ginin katajaisuudesta. Kokonaisuutta vaivaa pieni vetisyys, joka voi  ainakin osittain johtua käyttämistäni märistä (liian sulaneista) jääpaloistakin.

ARVOSANA
75 / 100

Oogie Boogie Man (de kuyper)

Kuten nimestä saattaa arvata, on tämä drinkki Halloweenin aikaan tarkoitettu. Tätä kirjoittaessa  ja drinkkiä tehdessä on kuitenkin kesä. Ei haittaa, koska aina on hyvä aika tehdä drinkkejä.


Oogie Boogie Man

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
20.5 % i
Ravintola-annoksia:
1.9 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
139 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Sour
Jää lasissa: i
Ei mitään
Tehty & arvioitu:
09.06.2024
Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Drinkki maistuu mukavasti melonilta, tarkemmin sanottuna vesimelonilta, tai vielä tarkemmin sanottuna vesimelonikarkilta. Situunan happamuus maistuu myös ja jälkimaussa tulee vielä mieto hunajan maku siirapista. Ginin maku jää melko vähäiseksi, lähes huomaamattomaksi. Tosin ymmärrän nyt tätä kirjoittaessani (videokuvauksen jälkeen), että tuo maistamani kitkerähko pistävyys tulee juurikin ginin katajaisuudesta. Kokonaisuutta vaivaa pieni vetisyys, joka voi  ainakin osittain johtua käyttämistäni märistä (liian sulaneista) jääpaloistakin.

ARVOSANA
75 / 100