Papa Doble / Hemingway Daiquiri

Drinkki työn alla - ToDo

Drinkki työn alla - ToDo

Drinkki on nimetty kirjailija Ernest Hemingwayn mukaan. Hän vietti aikaa Kuubassa ja varsinkin kuubalaisissa baareissa. Tämän Daiquiri-variaation hänelle kehitti vuonna 1921 havanalaisessa El Floridita -baarissa työskennellyt Constantino Ribalaigua. Vaikka monessa reseptissä näkee käytettävän sokerilientäkin, ei Ernest diabeetikkona itse sitä käyttänyt. Tämä resepti ja tarina on yksi monista, tuskin aito ja alkuperäinen tämäkään.

Drinkki on nimetty kirjailija Ernest Hemingwayn mukaan. Hän vietti aikaa Kuubassa ja varsinkin kuubalaisissa baareissa. Tämän Daiquiri-variaation hänelle kehitti vuonna 1921 havanalaisessa El Floridita -baarissa työskennellyt Constantino Ribalaigua. Vaikka monessa reseptissä näkee käytettävän sokerilientäkin, ei Ernest diabeetikkona itse sitä käyttänyt. Tämä resepti ja tarina on yksi monista, tuskin aito ja alkuperäinen tämäkään.

Drinkkiperhe: Sour
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: i 24 %
Ravintola-annoksia: i n/a kpl
Tilavuus: i 120 ml
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora
Jää lasissa: i Ei mitään
Reseptin lähde: Tuntematon
Drinkkiperhe: Sour
Alkoholipitoisuus: i 24 %
Ravintola-annoksia: i n/a kpl
Tilavuus: i 120 ml
Valmistustapa: Sheikataan
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora
Jää lasissa: i Ei mitään
Reseptin lähde: Tuntematon

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
Määrä i

Alkoholittomat ainesosat:
Määrä i
22.5 ml

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml