Papa Doble / Hemingway Daiquiri

Drinkki on nimetty kirjailija Ernest Hemingwayn mukaan. Hän vietti aikaa Kuubassa ja varsinkin kuubalaisissa baareissa. Tämän Daiquiri-variaation hänelle kehitti vuonna 1921 havanalaisessa El Floridita -baarissa työskennellyt Constantino Ribalaigua. Vaikka monessa reseptissä näkee käytettävän sokerilientäkin, ei Ernest diabeetikkona itse sitä käyttänyt. Tämä resepti ja tarina on yksi monista, tuskin aito ja alkuperäinen tämäkään.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji Käyttämäni alkoholi i Määrä i
Rommi (kypsytetty) Havana Club Añejo 3 Años 60 ml
Likööri (kirsikka) Luxardo Maraschino Originale 15 ml

Alkoholittomat ainesosat Määrä i
Limemehu 22.5 ml
Greippimehu (ruby) 15 ml
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 24 % i

Ravintola-annoksia: n/a kpl i

Tilavuus: 120 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Nick & Nora

Jää lasissa: i
Ei mitään

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer


Papa Doble / Hemingway Daiquiri

Drinkki on nimetty kirjailija Ernest Hemingwayn mukaan. Hän vietti aikaa Kuubassa ja varsinkin kuubalaisissa baareissa. Tämän Daiquiri-variaation hänelle kehitti vuonna 1921 havanalaisessa El Floridita -baarissa työskennellyt Constantino Ribalaigua. Vaikka monessa reseptissä näkee käytettävän sokerilientäkin, ei Ernest diabeetikkona itse sitä käyttänyt. Tämä resepti ja tarina on yksi monista, tuskin aito ja alkuperäinen tämäkään.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
24 % i
Ravintola-annoksia:
n/a kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
120 ml i
Jää lasissa: i
Ei mitään

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml