Papa Doble / Hemingway Daiquiri
Drinkki on nimetty kirjailija Ernest Hemingwayn mukaan. Hän vietti aikaa Kuubassa ja varsinkin kuubalaisissa baareissa. Tämän Daiquiri-variaation hänelle kehitti vuonna 1921 havanalaisessa El Floridita -baarissa työskennellyt Constantino Ribalaigua. Vaikka monessa reseptissä näkee käytettävän sokerilientäkin, ei Ernest diabeetikkona itse sitä käyttänyt. Tämä resepti ja tarina on yksi monista, tuskin aito ja alkuperäinen tämäkään.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
Rommi (kypsytetty) | Havana Club Añejo 3 Años | 60 | ml |
Likööri (kirsikka) | Luxardo Maraschino Originale | 15 | ml |
Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
Limemehu | 22.5 | ml |
Greippimehu (ruby) | 15 | ml |
Sour
Riedel DSG Nick & Nora
Ei mitään
Sheikataan
Papa Doble / Hemingway Daiquiri
Drinkki on nimetty kirjailija Ernest Hemingwayn mukaan. Hän vietti aikaa Kuubassa ja varsinkin kuubalaisissa baareissa. Tämän Daiquiri-variaation hänelle kehitti vuonna 1921 havanalaisessa El Floridita -baarissa työskennellyt Constantino Ribalaigua. Vaikka monessa reseptissä näkee käytettävän sokerilientäkin, ei Ernest diabeetikkona itse sitä käyttänyt. Tämä resepti ja tarina on yksi monista, tuskin aito ja alkuperäinen tämäkään.

Drinkkiperhe: Sour | |
Alkoholipitoisuus: 24 % | Ravintola-annoksia: n/a kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 120 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora | Jää lasissa: Ei mitään |