Drinkki työn alla - ToDo

Pisco Sour

Tämän maailman kuuluisimman pisco-drinkin keksi vuonna 1916 amerikkalainen Victor Morris viettäessään aikaa Limassa, Perussa. Drinkki on riffi tai variaatio vielä kuuluisammasta Whisky Sour -drinkistä. Kananmuna ja koristepisarat Angostura Aromatic Bitters -katkeroa tulivat kuvioihin vasta 1930-luvulla.

Alkoholilaji:Käyttämäni alkoholi:i Määrä
Brandy (pisco)Barsol Primero Quebranta60 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Limemehu30 ml
Munanvalkuainen30 ml
Sokeriliemi (1:1)20 ml

Drinkin alkoholipitoisuus: 17.7% i

Valmistustapa:
Sheikkaus

Jos etsit jotain toista drinkkiä, kokeile hakusivua.

Drinkin lähteenä on toiminut Alkoholin valmistaja. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ DRINKIT: