Drinkki työn alla - ToDo

Pisco Sour

Drinkkiperhe: Sour
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: 17.7 % i
Tilavuus: 114 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Sour
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Jää lasissa: i Ei mitään

Tämän maailman kuuluisimman pisco-drinkin keksi vuonna 1916 amerikkalainen Victor Morris viettäessään aikaa Limassa, Perussa. Drinkki on riffi tai variaatio vielä kuuluisammasta Whisky Sour -drinkistä. Kananmuna ja koristepisarat Angostura Aromatic Bitters -katkeroa tulivat kuvioihin vasta 1930-luvulla.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Brandy (pisco) Barsol Primero Quebranta 60 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Limemehu 30 ml
Vaahdottaja / Foamer 4 ml
Sokeriliemi (1:1) 20 ml

Drinkin lähteenä on toiminut alkoholin valmistaja. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ DRINKIT: