Poison Apple
Tässä reseptissä omenabrandystä valmistetaan ensin maustettu versio lisäämällä kattilaan desi brandyä, 30 ml sokeria, kanelitanko ja jokunen neilikka. Näitä tulee hauduttaa kattilassa noin kymmenen minuuttia keittämättä lientä lainkaan. Drinkki tarjoillaan pallomaisesta konjakkilasista, jotta se muistuttaa punaista omenaa muodoltaan.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä
Drinkkiperhe:
Sour
Sour
Alkoholipitoisuus: 28 %
Ravintola-annoksia: 2.1 kpl
Tilavuus: 112.5 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Spiegelau Soiree
Spiegelau Soiree
Jää lasissa:
Jäämurska
Jäämurska
Valmistustapa:
Sheikataan
Sheikataan
Käyttämäni välineet:
Boston cocktail shaker
Boston cocktail shaker
Poison Apple
Tässä reseptissä omenabrandystä valmistetaan ensin maustettu versio lisäämällä kattilaan desi brandyä, 30 ml sokeria, kanelitanko ja jokunen neilikka. Näitä tulee hauduttaa kattilassa noin kymmenen minuuttia keittämättä lientä lainkaan. Drinkki tarjoillaan pallomaisesta konjakkilasista, jotta se muistuttaa punaista omenaa muodoltaan.

Drinkkiperhe: Sour | Välineet: Boston cocktail shaker |
Alkoholipitoisuus: 28 % | Ravintola-annoksia: 2.1 kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 112.5 ml |
Juoma-astia: Spiegelau Soiree | Jää lasissa: Jäämurska |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä