Poison Apple

Tässä reseptissä omenabrandystä valmistetaan ensin maustettu versio lisäämällä kattilaan desi brandyä, 30 ml sokeria, kanelitanko ja jokunen neilikka. Näitä tulee hauduttaa kattilassa noin kymmenen minuuttia keittämättä lientä lainkaan. Drinkki tarjoillaan pallomaisesta konjakkilasista, jotta se muistuttaa punaista omenaa muodoltaan.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml
15 ml
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 28 % i

Ravintola-annoksia: 2.1 kpl i

Tilavuus: 112.5 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Spiegelau Soiree

Jää lasissa: i
Jäämurska

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shaker


Poison Apple

Tässä reseptissä omenabrandystä valmistetaan ensin maustettu versio lisäämällä kattilaan desi brandyä, 30 ml sokeria, kanelitanko ja jokunen neilikka. Näitä tulee hauduttaa kattilassa noin kymmenen minuuttia keittämättä lientä lainkaan. Drinkki tarjoillaan pallomaisesta konjakkilasista, jotta se muistuttaa punaista omenaa muodoltaan.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shaker
Alkoholipitoisuus:
28 % i
Ravintola-annoksia:
2.1 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
112.5 ml i
Juoma-astia:
Spiegelau Soiree
Jää lasissa: i
Jäämurska

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml
15 ml