Port Au Prince
Drinkkiperhe: Tiki Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 103.5 ml Alkoholipitoisuus: 19.4 % | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Rocks Käyttämäni välineet: Boston cocktail shaker Jää lasissa: Pebble-jää |
Drinkin nimi tulee Haitin pääkaupungilta ja drinkissä käytetään haitilaista rommia.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Rommi (sokeriruokomehu) | Barbancourt 4 Year | 45 ml |
Likööri (yrtti) | John D. Taylor’s Velvet Falernum | 15 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 1 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Ananasmehu | 15 ml |
Limemehu | 15 ml |
Demerarasiirappi (2:1) | 7.5 ml |
Grenadiini | 5 ml |
Drinkin lähteenä on toiminut Make and Drink. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.