Rabo De Galo
Tämä on Brasiliassa erittäin yleinen ja suosittu drinkki. Se kehitettiin kun vermutin valmistaja halusi tuotteelleen suuremman suosion Brasiliassa, jossa vermuttia ei aiemmin laajassa mittakaavassa käytetty. Cachaçahan sen sijaan on aina brasilialainen alkoholi. Drinkin nimi on muuten suomeksi kukon pyrstö, eli englanniksi cock tail.

DRINKIN RESEPTI
Spirit Forward
Riedel DSG Rocks
Iso kirkas jääpala
Sekoitetaan
Valmistusvideoni:
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Drinkki on ensihörpyllä keskivahvan alkoholinen, mutta etanolin höyryjä siinä ei kuitenkaan ole lainkaan. Maku tasoittuu nopeasti suuhun sopivalle tasolle. Drinkki on makeahko ja siihen vaikuttaa varmasti jokainen ainesosa osaltaan. Jopa käyttämäni amburana-tynnyrissä kypsytetty cachaça maistuu hieman makealta ja kaneliselta. Cynarin tuoma keskivahva kitkeryys tuntuu jokaisen hörpyn loppupuolella. Vermutin viinimäinen maku jää tässä kolmikossa täysin muiden makujen varjoon. Drinkki on helposti juotava ja yksinkertaisen reseptinsä vuoksi helposti skaalattavissa mihin kokoon itse haluaa. Vaihtamalla cachaçan toiseen drinkin maku muuttuu varmasti merkittävästi.
ARVOSANA
85 / 100
Rabo De Galo
Tämä on Brasiliassa erittäin yleinen ja suosittu drinkki. Se kehitettiin kun vermutin valmistaja halusi tuotteelleen suuremman suosion Brasiliassa, jossa vermuttia ei aiemmin laajassa mittakaavassa käytetty. Cachaçahan sen sijaan on aina brasilialainen alkoholi. Drinkin nimi on muuten suomeksi kukon pyrstö, eli englanniksi cock tail.

Drinkkiperhe: Spirit Forward | |
Alkoholipitoisuus: 24.2 % | Ravintola-annoksia: 1.4 kpl |
Valmistustapa: Sekoitetaan | Tilavuus: 90 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Rocks | Jää lasissa: Iso kirkas jääpala |
Tehty & arvioitu: 28.01.2024 | |
Valmistusvideoni:![]() |
DRINKIN RESEPTI
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Drinkki on ensihörpyllä keskivahvan alkoholinen, mutta etanolin höyryjä siinä ei kuitenkaan ole lainkaan. Maku tasoittuu nopeasti suuhun sopivalle tasolle. Drinkki on makeahko ja siihen vaikuttaa varmasti jokainen ainesosa osaltaan. Jopa käyttämäni amburana-tynnyrissä kypsytetty cachaça maistuu hieman makealta ja kaneliselta. Cynarin tuoma keskivahva kitkeryys tuntuu jokaisen hörpyn loppupuolella. Vermutin viinimäinen maku jää tässä kolmikossa täysin muiden makujen varjoon. Drinkki on helposti juotava ja yksinkertaisen reseptinsä vuoksi helposti skaalattavissa mihin kokoon itse haluaa. Vaihtamalla cachaçan toiseen drinkin maku muuttuu varmasti merkittävästi.