Rhubarb Sour

Alkuperäisreseptissä käskettiin käyttä raparperivodkaa, mutta koska minulla on nuo maustetut viinat yleensäkin todella harvassa, päätin korvata vodkan toisella. Giorgi mainitsi lähdevideolla vodkan vaihtoehtona ginin, joten otin käyttöön mustaherukalla maustetun ginin, jonka toivon toimivan hyvin yhteen raparperisiirapin kanssa. Huomaa, että bitteri tulee tässä drinkissä vain koristeeksi vaahdon pinnalle pisaroina, ei juoman sekaan.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji Käyttämäni alkoholi i Määrä i
Gini (maustettu) Tanqueray Royale 60 ml
Katkero (bitter) Peychaud’s Aromatic Cocktail Bitters 4 pisara

Alkoholittomat ainesosat Määrä i
Raparperisiirappi 30 ml
Sitruunamehu 15 ml
Munanvalkuainen 1 kpl
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 18.5 % i

Ravintola-annoksia: 1.7 kpl i

Tilavuus: 136 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Rocks

Jää lasissa: i
"Tavalliset" jääpalat

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer


Rhubarb Sour

Alkuperäisreseptissä käskettiin käyttä raparperivodkaa, mutta koska minulla on nuo maustetut viinat yleensäkin todella harvassa, päätin korvata vodkan toisella. Giorgi mainitsi lähdevideolla vodkan vaihtoehtona ginin, joten otin käyttöön mustaherukalla maustetun ginin, jonka toivon toimivan hyvin yhteen raparperisiirapin kanssa. Huomaa, että bitteri tulee tässä drinkissä vain koristeeksi vaahdon pinnalle pisaroina, ei juoman sekaan.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
18.5 % i
Ravintola-annoksia:
1.7 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
136 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Rocks
Jää lasissa: i
"Tavalliset" jääpalat

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä