Rhubarb Sour
Alkuperäisreseptissä käskettiin käyttä raparperivodkaa, mutta koska minulla on nuo maustetut viinat yleensäkin todella harvassa, päätin korvata vodkan toisella. Giorgi mainitsi lähdevideolla vodkan vaihtoehtona ginin, joten otin käyttöön mustaherukalla maustetun ginin, jonka toivon toimivan hyvin yhteen raparperisiirapin kanssa. Huomaa, että bitteri tulee tässä drinkissä vain koristeeksi vaahdon pinnalle pisaroina, ei juoman sekaan.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
Gini (maustettu) | Tanqueray Royale | 60 | ml |
Katkero (bitter) | Peychaud’s Aromatic Cocktail Bitters | 4 | pisara |
Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
Raparperisiirappi | 30 | ml |
Sitruunamehu | 15 | ml |
Munanvalkuainen | 1 | kpl |
Sour
Riedel DSG Rocks
"Tavalliset" jääpalat
Sheikataan
Rhubarb Sour
Alkuperäisreseptissä käskettiin käyttä raparperivodkaa, mutta koska minulla on nuo maustetut viinat yleensäkin todella harvassa, päätin korvata vodkan toisella. Giorgi mainitsi lähdevideolla vodkan vaihtoehtona ginin, joten otin käyttöön mustaherukalla maustetun ginin, jonka toivon toimivan hyvin yhteen raparperisiirapin kanssa. Huomaa, että bitteri tulee tässä drinkissä vain koristeeksi vaahdon pinnalle pisaroina, ei juoman sekaan.

Drinkkiperhe: Sour | |
Alkoholipitoisuus: 18.5 % | Ravintola-annoksia: 1.7 kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 136 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Rocks | Jää lasissa: "Tavalliset" jääpalat |