Rhubard & Custard

Drinkissä kuuluisi käyttää raparperilikööriä, jollaista minulla ei ole. Lisäsin drinkkiin sen sijasta vodkaa ja raparperisiirappia vastaavan määrän, joita yhdistämällä syntyy käytännössä raparperilikööriä.


Rhubard & Custard

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
Drinkkiperhe:
Flip / Nog / Punch

Alkoholipitoisuus: 28.2 % i

Ravintola-annoksia: 1.3 kpl i

Tilavuus: 70 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Nick & Nora

Jää lasissa: i
Ei mitään

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainer

Tehty & arvioitu: 29.12.2024

Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Nimessäkin mainittu vaniljakastike on helppo kuvitella ja raparperin raikas maku tulee esiin, vaikkei ihan ensimmäisiä tai voimakkaimpia makuja olekaan. Ginin katajaisuuskin pääsee esiin, mutta varsin mietona. Tämä valitettavasti jää kokonaisuutena sellaiseksi drinkiksi, jonka kyllä juo irvistelemättä, varsinkin jos joku muu sen tarjoaa, mutta jota ei jää kaipaamaan, vaikkei koskaan enää kuulisikaan siitä. En osaa sanoa olisiko tämä parempi oikean raparperiliköörin kanssa.

ARVOSANA
67 / 100

Rhubard & Custard

Drinkissä kuuluisi käyttää raparperilikööriä, jollaista minulla ei ole. Lisäsin drinkkiin sen sijasta vodkaa ja raparperisiirappia vastaavan määrän, joita yhdistämällä syntyy käytännössä raparperilikööriä.


Rhubard & Custard

Drinkkiperhe:
Flip / Nog / Punch
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainer
Alkoholipitoisuus:
28.2 % i
Ravintola-annoksia:
1.3 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
70 ml i
Jää lasissa: i
Ei mitään
Tehty & arvioitu:
29.12.2024
Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Nimessäkin mainittu vaniljakastike on helppo kuvitella ja raparperin raikas maku tulee esiin, vaikkei ihan ensimmäisiä tai voimakkaimpia makuja olekaan. Ginin katajaisuuskin pääsee esiin, mutta varsin mietona. Tämä valitettavasti jää kokonaisuutena sellaiseksi drinkiksi, jonka kyllä juo irvistelemättä, varsinkin jos joku muu sen tarjoaa, mutta jota ei jää kaipaamaan, vaikkei koskaan enää kuulisikaan siitä. En osaa sanoa olisiko tämä parempi oikean raparperiliköörin kanssa.

ARVOSANA
67 / 100