Rhum Marianito
Drinkkiperhe: Spirit Forward Valmistustapa: Sheikataan Tilavuus: 108 ml Alkoholipitoisuus: 26.9 % Ravintola-annoksia: 1.9 | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Rocks Jää lasissa: Iso kirkas jääpala |
Alkuperäisessä reseptissä käsketään käyttää agricole-tyyppistä rommia, mutta uskon, että tämä tislattu haitilainen sokeriruokomehukin toimii tässä vallan hyvin, sillä kuten ainesosien määrät kertovat, tämä on vahvasti vermuttipohjainen drinkki.
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Vermutti (makea) | Discarded Sweet Cascara Vermouth | 75 ml |
Rommi (sokeriruokomehu) | Barbancourt 4 Year | 15 ml |
Triple Sec / Curaçao | Pierre Ferrand Dry Curaçao | 15 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 3 ml |
Drinkin lähteenä on toiminut Rob's Home Bar. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.