Drinkki työn alla - ToDo

Rhum Marianito

Drinkkiperhe: Spirit Forward
Valmistustapa: Sheikataan
Tilavuus: 108 ml i
Alkoholipitoisuus: 26.9 % i
Ravintola-annoksia: 1.9 i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Rocks
Käyttämäni välineet: i Mixing glassBaarilusikkaJulep strainer
Jää lasissa: i Iso kirkas jääpala

Alkuperäisessä reseptissä käsketään käyttää agricole-tyyppistä rommia, mutta uskon, että tämä tislattu haitilainen sokeriruokomehukin toimii tässä vallan hyvin, sillä kuten ainesosien määrät kertovat, tämä on vahvasti vermuttipohjainen drinkki.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Vermutti (makea) Discarded Sweet Cascara Vermouth 75 ml
Rommi (sokeriruokomehu) Barbancourt 4 Year 15 ml
Triple Sec / Curaçao Pierre Ferrand Dry Curaçao 15 ml
Katkero (bitter) Angostura Aromatic Bitters 3 ml

Drinkin lähteenä on toiminut Rob's Home Bar. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.