San Francisco

VIDEO

San Francisco

Katso kotibaarissani kuvaamani video drinkin valmistuksesta YouTube-kanavallani.

Drinkkiperhe: Spirit Forward
Valmistustapa: Sekoitetaan
Tilavuus: 93 ml i
Alkoholipitoisuus: 20.6 % i
Ravintola-annoksia: 1.2 i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora
Käyttämäni välineet: i Mixing glassBaarilusikkaJulep strainer
Jää lasissa: i Ei mitään
Tehty & arvioitu: 28.01.2024

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Gini (sloe) Hayman’s Sloe Gin 30 ml
Vermutti (makea) Noilly Prat Rouge 30 ml
Vermutti (kuiva) Cinzano Vermouth Extra Dry 30 ml
Katkero (bitter) Angostura Orange Bitters 2 ml
Katkero (bitter) Angostura Aromatic Bitters 1 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Vermuttien viinimäisyys maistuu selkeänä, mutta sloe ginin makeus ja yrttisyys toki muuntaa makua marjaisampaan suuntaan. Katkeroista juuri appelsiiniversio antaa mukavan raikkaan makuvivahteen kokonaisuudelle ja voin vain todeta, että appelsiini ja vermutti selvästikin sopivat hyvin yhteen. Huomasin tämän jo aiemmin julkaisemassani Sloe Gin Martinez -drinkissä. Jollakin hassulla tavalla kuvittelen maistavani drinkissä joka hörpyllä Pommac- tai Trocaderomaisia hedelmäisiä makuja. Tämä on erittäin vivahteikas ja nautittava drinkki.

ARVOSANA: 90 / 100

Drinkin lähteenä on toiminut Let's Talk Drinks. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.