San Francisco
Arvosanani drinkille: 90 / 100 Drinkkiperhe: Spirit Forward Valmistustapa: Sekoitetaan Tilavuus: 93 ml Alkoholipitoisuus: 20.6 % Ravintola-annoksia: 1.2 | Tehty & arvioitu: 28.01.2024 Käyttämäni juoma-astia: Nick & Nora – Riedel DSG Jää lasissa: Ei mitään Reseptin lähde: Let's Talk Drinks |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Gini (sloe) | Hayman’s Sloe Gin | 30 ml |
Vermutti | Noilly Prat Rouge | 30 ml |
Vermutti | Cinzano Vermouth Extra Dry | 30 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Orange Bitters | 2 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 1 ml |
KOMMENTTINI DRINKISTÄ:
Vermuttien viinimäisyys maistuu selkeänä, mutta sloe ginin makeus ja yrttisyys toki muuntaa makua marjaisampaan suuntaan. Katkeroista juuri appelsiiniversio antaa mukavan raikkaan makuvivahteen kokonaisuudelle ja voin vain todeta, että appelsiini ja vermutti selvästikin sopivat hyvin yhteen. Huomasin tämän jo aiemmin julkaisemassani Sloe Gin Martinez -drinkissä. Jollakin hassulla tavalla kuvittelen maistavani drinkissä joka hörpyllä Pommac- tai Trocaderomaisia hedelmäisiä makuja. Tämä on erittäin vivahteikas ja nautittava drinkki.