San Francisco
Drinkkiperhe: Spirit Forward Valmistustapa: Sekoitetaan Tilavuus: 93 ml Alkoholipitoisuus: 20.6 % Ravintola-annoksia: 1.2 | Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora Jää lasissa: Ei mitään Tehty & arvioitu: 28.01.2024 |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Gini (sloe) | Hayman’s Sloe Gin | 30 ml |
Vermutti (makea) | Noilly Prat Rouge | 30 ml |
Vermutti (kuiva) | Cinzano Vermouth Extra Dry | 30 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Orange Bitters | 2 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 1 ml |
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Vermuttien viinimäisyys maistuu selkeänä, mutta sloe ginin makeus ja yrttisyys toki muuntaa makua marjaisampaan suuntaan. Katkeroista juuri appelsiiniversio antaa mukavan raikkaan makuvivahteen kokonaisuudelle ja voin vain todeta, että appelsiini ja vermutti selvästikin sopivat hyvin yhteen. Huomasin tämän jo aiemmin julkaisemassani Sloe Gin Martinez -drinkissä. Jollakin hassulla tavalla kuvittelen maistavani drinkissä joka hörpyllä Pommac- tai Trocaderomaisia hedelmäisiä makuja. Tämä on erittäin vivahteikas ja nautittava drinkki.
ARVOSANA: 90 / 100
Drinkin lähteenä on toiminut Let's Talk Drinks. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.