
Sazerac
Alkoholilaji: | Käyttämäni alkoholi: | Määrä |
Viski (ruis) | Bulleit 95 Rye Frontier Whiskey | 45 ml |
Brandy (konjakki) | Meukow VS | 15 ml |
Absintti | Absinth Tabu Classic | 1 ml |
Katkero (bitter) | Peychaud’s Aromatic Coctail Bitters | 3 ml |
Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 1 ml |
Alkoholittomat ainesosat: | Määrä |
Sokeriliemi (1:1) | 7.5 ml |
Drinkin alkoholipitoisuus: 39%
Valmistustapa: Sekoitetaan
Jos etsit jotain toista drinkkiä, kokeile hakusivua.
Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.