Suffering Bastard
Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.
Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

DRINKIN RESEPTI
| Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
| Gini (dry) | Kyrö Napue Gin | 45 | ml |
| Brandy (konjakki) | Meukow VS | 45 | ml |
| Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 3 | roiskaus |
| Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
| Limemehu | 22.5 | ml |
| Inkivääriolut | 180 | ml |
| Demerarasiirappi (1:1) | 10 | ml |
Tiki
Pebble-jää
Sheikataan
Boston cocktail shaker
Valmistusvideoni:
ARVOSANA
75 / 100
Suffering Bastard
Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.
Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

Drinkkiperhe: Tiki | Välineet: Boston cocktail shaker |
| Alkoholipitoisuus: 13.2 % | Ravintola-annoksia: 2.6 kpl |
| Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 305.5 ml |
| Jää lasissa: Pebble-jää | |
| Tehty & arvioitu: 12.04.2022 | |
Valmistusvideoni: | |


