Suffering Bastard

Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.

Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.



DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji Käyttämäni alkoholi i Määrä i
Gini (dry) Kyrö Napue Gin 45 ml
Brandy (konjakki) Meukow VS 45 ml
Katkero (bitter) Angostura Aromatic Bitters 3 roiskaus

Alkoholittomat ainesosat Määrä i
Limemehu 22.5 ml
Inkivääriolut 180 ml
Demerarasiirappi (1:1) 10 ml
Drinkkiperhe:
Tiki

Alkoholipitoisuus: 13.2 % i

Ravintola-annoksia: 2.6 kpl i

Tilavuus: 305.5 ml i

Jää lasissa: i
Pebble-jää

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shaker

Tehty & arvioitu: 12.04.2022

Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

ARVOSANA
75 / 100

Suffering Bastard

Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.

Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.



Drinkkiperhe:
Tiki
Välineet: i
Boston cocktail shaker
Alkoholipitoisuus:
13.2 % i
Ravintola-annoksia:
2.6 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
305.5 ml i
Jää lasissa: i
Pebble-jää
Tehty & arvioitu:
12.04.2022
Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml

ARVOSANA
75 / 100