Suffering Bastard
Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.
Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
Gini (dry) | Kyrö Napue Gin | 45 | ml |
Brandy (konjakki) | Meukow VS | 45 | ml |
Katkero (bitter) | Angostura Aromatic Bitters | 3 | roiskaus |
Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
Limemehu | 22.5 | ml |
Inkivääriolut | 180 | ml |
Demerarasiirappi (1:1) | 10 | ml |
Tiki
Pebble-jää
Sheikataan
Boston cocktail shaker
Valmistusvideoni:
ARVOSANA
75 / 100
Suffering Bastard
Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.
Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

Drinkkiperhe: Tiki | Välineet: Boston cocktail shaker |
Alkoholipitoisuus: 13.2 % | Ravintola-annoksia: 2.6 kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 305.5 ml |
Jää lasissa: Pebble-jää | |
Tehty & arvioitu: 12.04.2022 | |
Valmistusvideoni:![]() |