Suffering Bastard



Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.

Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

Drinkki kuulemma kehitettiin lääkkeeksi krapulaiselle asiakkaalle. Ehkä tämä siksi on alkoholipitoisuudeltaankin niin mieto. Sitähän on toki helppo säätää inkiväärioluen määrää muuttamalla.

Tiki-drinkkejä harvoin siivilöidään sheikkaamisen jälkeen, vaan sheikatessa käytetyt jäät (varsinkin kun sheikkaamiseenkin käytetään pebble-jäätä) kaadetaan monesti suoraan lasiin ja tuoreita jäitä vain lisätään lasi täyteen.

Drinkkiperhe: Tiki
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: i 13.2 %
Ravintola-annoksia: i 2.6 kpl
Tilavuus: i 305.5 ml
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shaker
Jää lasissa: i Pebble-jää
Tehty & arvioitu: 12.04.2022
Valmistusvideo: Katso drinkin valmistus YouTube-kanavallani.
Reseptin lähde: Smuggler's Cove -kirja
Drinkkiperhe: Tiki
Alkoholipitoisuus: i 13.2 %
Ravintola-annoksia: i 2.6 kpl
Tilavuus: i 305.5 ml
Tehty & arvioitu: 12.04.2022
Valmistustapa: Sheikataan
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shaker
Jää lasissa: i Pebble-jää
Reseptin lähde: Smuggler's Cove -kirja

Katso kotibaarissani kuvaamani video drinkin valmistuksesta YouTube-kanavallani.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
Määrä i

Alkoholittomat ainesosat:
Määrä i
22.5 ml

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml

ARVOSANA: 75 / 100

ARVOSANA: 75 / 100