Ty Cobbler

Drinkin valmistaminen aloitetaan muddlaamalla keskenään yksi sokeripala ja kolme säilöttyä kirsikkaa. Tässä kuuluu käyttää nimenomaan tummia Luxardo Maraschino -kirsikoita tai vastaavia, ei missään nimessä niitä neonpunaisia säilykekirsikoita. Bitterinä kuuluisi käyttää mole-bitteriä, mutta koska sellaista ei hyllystä löydy, käytän kaakaobitteriä, sillä mole (poblano) on kaakaota sisältävä kastike.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
10 ml
Drinkkiperhe:
Spirit Forward

Alkoholipitoisuus: 23.2 % i

Ravintola-annoksia: 1.8 kpl i

Tilavuus: 116 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Rocks

Jää lasissa: i
Jäämurska

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shaker



Ty Cobbler

Drinkin valmistaminen aloitetaan muddlaamalla keskenään yksi sokeripala ja kolme säilöttyä kirsikkaa. Tässä kuuluu käyttää nimenomaan tummia Luxardo Maraschino -kirsikoita tai vastaavia, ei missään nimessä niitä neonpunaisia säilykekirsikoita. Bitterinä kuuluisi käyttää mole-bitteriä, mutta koska sellaista ei hyllystä löydy, käytän kaakaobitteriä, sillä mole (poblano) on kaakaota sisältävä kastike.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Spirit Forward
Välineet: i
Boston cocktail shaker
Alkoholipitoisuus:
23.2 % i
Ravintola-annoksia:
1.8 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
116 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Rocks
Jää lasissa: i
Jäämurska

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
10 ml