Ty Cobbler
Drinkin valmistaminen aloitetaan muddlaamalla keskenään yksi sokeripala ja kolme säilöttyä kirsikkaa. Tässä kuuluu käyttää nimenomaan tummia Luxardo Maraschino -kirsikoita tai vastaavia, ei missään nimessä niitä neonpunaisia säilykekirsikoita. Bitterinä kuuluisi käyttää mole-bitteriä, mutta koska sellaista ei hyllystä löydy, käytän kaakaobitteriä, sillä mole (poblano) on kaakaota sisältävä kastike.

DRINKIN RESEPTI
Spirit Forward
Riedel DSG Rocks
Jäämurska
Sheikataan
Boston cocktail shaker
Syksyn synkät illat
Ty Cobbler
Drinkin valmistaminen aloitetaan muddlaamalla keskenään yksi sokeripala ja kolme säilöttyä kirsikkaa. Tässä kuuluu käyttää nimenomaan tummia Luxardo Maraschino -kirsikoita tai vastaavia, ei missään nimessä niitä neonpunaisia säilykekirsikoita. Bitterinä kuuluisi käyttää mole-bitteriä, mutta koska sellaista ei hyllystä löydy, käytän kaakaobitteriä, sillä mole (poblano) on kaakaota sisältävä kastike.

Drinkkiperhe: Spirit Forward | Välineet: Boston cocktail shaker |
Alkoholipitoisuus: 23.2 % | Ravintola-annoksia: 1.8 kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 116 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Rocks | Jää lasissa: Jäämurska |
Sesonki: Syksyn synkät illat | |