Undead Gentleman
Katso video
drinkin valmistuksesta
YouTube-kanavallani:
Jet Pilot & Undead Gentleman

Undead Gentleman (Tiki)

Tämä drinkki on lopputulos siitä, kun otetaan Zombien ja Jet Pilotin reseptit, yhdistetään ne ja sitten vielä vähennetään sieltä vähän jotain, lähinnä Tiki-siirappeja. Reseptin isä on Smuggler’s Cove -baarin omistaja ja samannimisen kirjan kirjoittaja Martin Cate. Koska resepti muistuttaa niin paljon Jet Pilotin reseptiä, teen molemmat drinkit samanaikaisesti ja vertailen niitä. Drinkin alkoholipitoisuus on melko korkea huomioiden sen, että resepti sisältää myös mehuja ja siirappeja.

Alkoholilaji:Käyttämäni alkoholi:i Määrä
Rommi (kulta)Appleton Estate Signature Blend45 ml
Rommi (overproof)Don Q 15130 ml
Likööri (yrtti)John D. Taylor's Velvet Falernum15 ml
Katkero (bitter)Angostura Aromatic Bitters1 ml
AbsinttiAbsinth Tabu Classic1 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Greippimehu (ruby)15 ml
Limemehu15 ml
Kanelisiirappi15 ml

Drinkin alkoholipitoisuus: 31.6% i

Valmistustapa:
Sheikkaus

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Kuten samalla videolla (joka muuten tulee nähtäväksi perjantaina 15.9.23) valmistamani Jet Pilot, jää tämäkin drinkki hieman tunkkaiseksi ja alkoholipitoisuudeltaan jopa vahvemmaksi. Absintin anis maistuu tässä jopa hieman voimakkaammin. Se useille Tiki-drinkeille ominainen hedelmäisyys ja raikkaus jää tästä drinkistä puuttumaan. Jet Pilotissa on hieman enemmän limeä kuin tässä. Muutenhan reseptit ovat rommeja lukuun ottamatta identtiset, mutta rommit toki ovat eri maksuisia keskenään. Tämä drinkki ei mene Tiki-drinkkien suosikkilistalleni.

ARVOSANA: 80

Maksimipistemäärä on 100 ja drinkki on arvioitu 12.09.2023.

Jos etsit jotain toista drinkkiä, kokeile hakusivua.

Drinkin lähteenä on toiminut Liquor.com. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.