Avuá Amburana
Olen maistanut kahta cachaçaa ennen tätä. Toinen niistä oli kypsyttämätön ja kirkas 51 ja toinen kevyesti kypsytetty Novo Fogo Chameleon. Tätä Avuáa on kypsytetty jopa kaksi vuotta trooppisesta Amburana-puusta tehdyissä tynnyreissä. Kypsytetyille cachaçoille (jotka kaikki tulevat Brasiliasta) on tyypillistä se, että ne kypsytetään toinen toistaan eksoottisimmista puulajeista valmistetuissa tynnyreissä, jotka antavat oman makuvivahteensa alkoholille.

ALKOHOLIN ARVIOINTI
ALKOHOLI:
Avuá
Brasilia
Tehdyt
Tekemistä odottavat
VIIMEISIN PULLONI TÄTÄ:
Juoma on vaalean kellertävää. Pullon etiketti on erikoisen muotoinen ja asettuu pullon päällee kuin kietaisuhuivi naisen olkapäille. Synteettinen korkki on leikattu vinoksi. Kyllä näillä visuaalisilla seikoilla jo saa mielenkiinnon heräämään. Pullosta paljastuva tuoksu on herkullinen! Se on sekoitus kaneliomenaa ja jotain makeaa hedelmää, kenties banaania ja persikkaa. Enpä osannut odottaa näin ainutlaatuista tuoksua, jonka oletan olevan peräisin juuri Amburana-puusta. Juoma maistuu pääasiassa samalle kuin tuoksuu, mutta lisänä tuntuu keskinkertainen alkoholin polte. Etanoli eli C₂H₆O ei maistu pieniä siemauksia napatessa. Suuremmalla kulauksella sen maku käväisee ohimennen esillä. Tässä on nyt väkevä viina, jota voisi pakon edessä siemailla tällaisenaankin ilman että naama koko ajan vääntyisi irvistykseen.
MAKU 82 | TUOKSU 100 | PULLON ULKONÄKÖ 85 | JUOMAN ULKONÄKÖ 80 |
KOKONAISARVOSANA
86 / 100
ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI
Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Avuá Amburana? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.Avuá Amburana
Olen maistanut kahta cachaçaa ennen tätä. Toinen niistä oli kypsyttämätön ja kirkas 51 ja toinen kevyesti kypsytetty Novo Fogo Chameleon. Tätä Avuáa on kypsytetty jopa kaksi vuotta trooppisesta Amburana-puusta tehdyissä tynnyreissä. Kypsytetyille cachaçoille (jotka kaikki tulevat Brasiliasta) on tyypillistä se, että ne kypsytetään toinen toistaan eksoottisimmista puulajeista valmistetuissa tynnyreissä, jotka antavat oman makuvivahteensa alkoholille.

Valmistaja: Avuá | Valmistusmaa: Brasilia |
Alkoholipitoisuus: 40 % | Kypsytysaika: 1-3 vuotta |
Lisätty sivustolle: 17.11.2023 | Lähde: Berlin Bottle |
Drinkit tästä alkoholista: Tehdyt Tekemistä odottavat |
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Juoma on vaalean kellertävää. Pullon etiketti on erikoisen muotoinen ja asettuu pullon päällee kuin kietaisuhuivi naisen olkapäille. Synteettinen korkki on leikattu vinoksi. Kyllä näillä visuaalisilla seikoilla jo saa mielenkiinnon heräämään. Pullosta paljastuva tuoksu on herkullinen! Se on sekoitus kaneliomenaa ja jotain makeaa hedelmää, kenties banaania ja persikkaa. Enpä osannut odottaa näin ainutlaatuista tuoksua, jonka oletan olevan peräisin juuri Amburana-puusta. Juoma maistuu pääasiassa samalle kuin tuoksuu, mutta lisänä tuntuu keskinkertainen alkoholin polte. Etanoli eli C₂H₆O ei maistu pieniä siemauksia napatessa. Suuremmalla kulauksella sen maku käväisee ohimennen esillä. Tässä on nyt väkevä viina, jota voisi pakon edessä siemailla tällaisenaankin ilman että naama koko ajan vääntyisi irvistykseen.
MAKU 82 | TUOKSU 100 |
PULLON ULKONÄKÖ 85 | JUOMAN ULKONÄKÖ 80 |