Kuukauden alkoholilaji on valitsemani, kuukausittain vaihtuva alkoholilaji, joka esiintyy tiettynä kuukautena jokaisessa YouTubeen tekemässäni drinkkivideossa. Sivun ideana on tarjota käyttömahdollisuuksia sille juuri avaamallesi tietyn alkoholilajin edustajalle.

2023

Marraskuun alkoholilaji oli Mezcal ja siitä tehdyt drinkit El Paso, High Horse ja Los Altos.

Joulukuun alkoholilaji oli Likööri (banaani) ja siitä tehdyt drinkit Banana Cow, Dr. Barca’s Fluffy banana (51), Dr. Barca’s Fluffy banana (avua), Dr. Barca’s Fluffy banana (novo fogo), Tequi la Banane ja Ula Ula Wela.

2024

Tammi- ja helmikuun alkoholilaji oli Vermutti (makea) ja siitä tehdyt drinkit Little Italy, Loaded Pistol, Old Pal, Rabo de Galo, San Francisco ja Sloe Gin Martinez. Päätin pitää tammi- ja helmikuussa yhteisen kuukauden alkoholilajin, koska drinkkien valmistus pääsi tammikuussa elämästä johtuen käynnistymään vasta kuukauden loppupuolella.

Maaliskuun alkoholilaji oli Viski (ruis) ja siitä tehdyt drinkit Lonely Penguin, Mämmikäs, Sazerac ®, Täyttä Pashaa, Temple of the Forbidden Rye ja Washington Apple.

Huhtikuun alkoholilaji oli Likööri (seljankukka) ja siitä tehdyt drinkit English Garden, Irish Maid, Maximillian Affair ja Sunflower.

Toukokuun alkoholilaji on Pisco ja siitä tehtävät drinkit näet tässä (videoiden julkaisujärjestys on satunnainen):

Kesäkuun alkoholilaji tulee olemaan Likööri (meloni) eli melonilikööri ja siitä tehtävät drinkit näet tässä (videoiden julkaisujärjestys on satunnainen):