Loaded Pistol

VIDEO

Loaded Pistol

Drinkkiperhe: Spirit Forward
Valmistustapa: Sekoitetaan
Alkoholipitoisuus: 35.3 % i
Tilavuus: 76 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora
Käyttämäni välineet: i Mixing glassBaarilusikkaJulep strainer
Jää lasissa: i Ei mitään

Nyt on drinkissä sellaisia ainesosia, että en oikein tiedä pitäisikö lopputuotosta odottaa innolla vai kauhulla. Mezcal ei ole ollut suosikkialkoholini missään vaiheessa, eikä Chartreusenkaan yrttinen maku suosikkejani ole, ainakaan sellaisenaan.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Mezcal Del Maguey Vida Classico 45 ml
Vermutti (makea) Noilly Prat Rouge 22.5 ml
Likööri (yrtti) Chartreuse Verte 7.5 ml
Katkero (bitter) Fee Brothers Grapefruit Bitters 1 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

No osasihan sen odottaa, että tästä ei suosikkidrinkkiä tullut. Mezcalin savuisuus peittää alleen niin vermutin, greippikateron kuin suurimmksi osaksi Chartreusen yrttilajitelmankin. Tuossa savuisuudessa vaan on jotain suorastaan vastenmielistä, joka ei houkuta hörppimään drinkkiä yhtään enempää kuin on pakko tämän arvion kirjoittamiseksi ja makukokemusten varmistamiseksi. Savuisuushan tulee mezcaliin siitä, kun agaavea paahdetaan. Valmistusmenetelmä ja agaavelajitkin ovat erit kuin tequilan valmistuksessa, vaikka saman kasviperheen tuotteita ovatkin. Huomaan muutaman hörppäyksen jälkeen, että tämä savuisuus muistuttaa aavistuksen verran palavan kumin, kuten autorenkaan hajua. Mahtaisiko olla mieleesi?

ARVOSANA: 40 / 100 (14.02.2024)

Drinkin lähteenä on toiminut Booze on the Rocks. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ DRINKIT: