Loaded Pistol
Nyt on drinkissä sellaisia ainesosia, että en oikein tiedä pitäisikö lopputuotosta odottaa innolla vai kauhulla. Mezcal ei ole ollut suosikkialkoholini missään vaiheessa, eikä Chartreusenkaan yrttinen maku suosikkejani ole, ainakaan sellaisenaan.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
Mezcal | Del Maguey Vida Clásico | 45 | ml |
Vermutti | Noilly Prat Rouge | 22.5 | ml |
Likööri (yrtti) | Chartreuse Verte | 7.5 | ml |
Katkero (bitter) | Fee Brothers Grapefruit Bitters | 1 | roiskaus |
Spirit Forward
Riedel DSG Nick & Nora
Ei mitään
Sekoitetaan
Valmistusvideoni:
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
No osasihan sen odottaa, että tästä ei suosikkidrinkkiä tullut. Mezcalin savuisuus peittää alleen niin vermutin, greippikateron kuin suurimmksi osaksi Chartreusen yrttilajitelmankin. Tuossa savuisuudessa vaan on jotain suorastaan vastenmielistä, joka ei houkuta hörppimään drinkkiä yhtään enempää kuin on pakko tämän arvion kirjoittamiseksi ja makukokemusten varmistamiseksi. Savuisuushan tulee mezcaliin siitä, kun agaavea paahdetaan. Valmistusmenetelmä ja agaavelajitkin ovat erit kuin tequilan valmistuksessa, vaikka saman kasviperheen tuotteita ovatkin. Huomaan muutaman hörppäyksen jälkeen, että tämä savuisuus muistuttaa aavistuksen verran palavan kumin, kuten autorenkaan hajua. Mahtaisiko olla mieleesi?
ARVOSANA
40 / 100
Loaded Pistol
Nyt on drinkissä sellaisia ainesosia, että en oikein tiedä pitäisikö lopputuotosta odottaa innolla vai kauhulla. Mezcal ei ole ollut suosikkialkoholini missään vaiheessa, eikä Chartreusenkaan yrttinen maku suosikkejani ole, ainakaan sellaisenaan.

Drinkkiperhe: Spirit Forward | |
Alkoholipitoisuus: 35.3 % | Ravintola-annoksia: 1.8 kpl |
Valmistustapa: Sekoitetaan | Tilavuus: 76 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Nick & Nora | Jää lasissa: Ei mitään |
Tehty & arvioitu: 14.02.2024 | |
Valmistusvideoni:![]() |
DRINKIN RESEPTI
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
No osasihan sen odottaa, että tästä ei suosikkidrinkkiä tullut. Mezcalin savuisuus peittää alleen niin vermutin, greippikateron kuin suurimmksi osaksi Chartreusen yrttilajitelmankin. Tuossa savuisuudessa vaan on jotain suorastaan vastenmielistä, joka ei houkuta hörppimään drinkkiä yhtään enempää kuin on pakko tämän arvion kirjoittamiseksi ja makukokemusten varmistamiseksi. Savuisuushan tulee mezcaliin siitä, kun agaavea paahdetaan. Valmistusmenetelmä ja agaavelajitkin ovat erit kuin tequilan valmistuksessa, vaikka saman kasviperheen tuotteita ovatkin. Huomaan muutaman hörppäyksen jälkeen, että tämä savuisuus muistuttaa aavistuksen verran palavan kumin, kuten autorenkaan hajua. Mahtaisiko olla mieleesi?