Sloe Gin Martinez
Drinkkiperhe: Spirit Forward Valmistustapa: Sekoitetaan Tilavuus: 112 ml Alkoholipitoisuus: 25.2 % Ravintola-annoksia: 1.8 | Käyttämäni juoma-astia: Riedel Ouverture Champagne Jää lasissa: Ei mitään Tehty & arvioitu: 20.01.2024 |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä |
Gini (sloe) | Hayman’s Sloe Gin | 60 ml |
Vermutti (makea) | Punt e Mes | 30 ml |
Triple Sec / Curaçao | Pierre Ferrand Dry Curaçao | 10 ml |
Likööri (kirsikka) | Luxardo Maraschino Originale | 10 ml |
Katkero (bitter) | Campari | 2 ml |
KOMMENTTINI DRINKISTÄ
Makean vermuttikuukauden toinen drinkki sisältää ensimmäisen tavoin pelkkiä alkoholeja. Drinkki on aluksi varsin makea ja mehumainen. Vermutin ja ginin yrttisten makujen yli loistaa raikkaana tuulahduksena appelsiini, joka tekee drinkistä todella miellyttävän. Kokonaisuus on ainesosiltaan sen verran kitkerä ja karvas, että on vaikea määritellä Camparin pientä osuutta makuun. En voi väittää että erottaisin kirsikkalikööriä drinkin mausta, mutta varmaan sekin jonkinlaisen vivahteen antaa tälle mieluisalle hedelmäsalaatille. Ilman piristävää appelsiiniä tämä ei yltäisi pisteissä ihan näin korkealle.
ARVOSANA: 90 / 100
Drinkin lähteenä on toiminut The Educated Barfly. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.