Beefeater London Dry Gin

Alkoholilaji: Gini (london dry)Gini
Alkoholipitoisuus: 40%
Valmistusmaa: Englanti
Kun puhutaan ginistä, tulee minulla useimmiten juuri tämä gini mieleen. Mielikuvallisesti tämä on "se" perusgini, vaikkei halvin mahdollinen olekaan. Tyyliltään London Dry on yleensä se neutraalein vaihtoehto.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen arvioinut tämän alkoholin maun maistamalla ruokalusikallisen "raakana". Antamani kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista seuraavin painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Mielipiteeni alkoholista: Pullon ulkonäkö on perusasiallinen ja neste kirkasta. Tuoksu on katajainen, eli sen ainoan ainesosan, jota ginissä on oltava. Tämä vahva havupuun tuoksu on juuri se, joka monesti joko karkottaa tai houkuttaa ihmiset ginistä pois tai sen äärelle. Tuoksussa on myös miedosti sitruunaa. Maku on kuiva, etanolinen, havupuinen ja sanoinko jo, etanolinen. Paljaaltaan tämä ei ole millään tavalla herkkua, vaan mielessä käy moneen otteeseen kodin tai WC:n raikastajan tuoksut. Kokemuksesta tiedän, että tämä soveltuu drinkkeihin hyvin, mutta tähän arvosanaan se asia ei vaikuta.

Maku: 35
Tuoksu: 90
Pullon ulkonäkö: 75
Juoman ulkonäkö: 50

KOKONAISARVOSANA:
53
(maksimi 100)
18.05.2023


Katso kaikki muutkin maistellut ja arvioidut alkoholit.

Maistelemistani alkoholeista löytyy kokonaisarvosanaan perustuva top-lista. Lisäksi löytyy top-listat pelkästään maun, tuoksun, pullon ulkonäön tai juoman ulkonäön perusteella.

Tulossa: Tästä pääset näkemään kaikki tekemäni drinkit, joissa tätä alkoholia on käytetty.


KATSO MYÖS NÄMÄ: