Beefeater London Dry Gin

Alkoholilaji: Gini (london dry)Gini
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Englanti

Kun puhutaan ginistä, tulee minulla useimmiten juuri tämä gini mieleen. Mielikuvallisesti tämä on “se” perusgini, vaikkei halvin mahdollinen olekaan. Tyyliltään London Dry on yleensä se neutraalein vaihtoehto.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Pullon ulkonäkö on perusasiallinen ja neste kirkasta. Tuoksu on katajainen, eli sen ainoan ainesosan, jota ginissä on oltava. Tämä vahva havupuun tuoksu on juuri se, joka monesti joko karkottaa tai houkuttaa ihmiset ginistä pois tai sen äärelle. Tuoksussa on myös miedosti sitruunaa. Maku on kuiva, etanolinen, havupuinen ja sanoinko jo, etanolinen. Paljaaltaan tämä ei ole millään tavalla herkkua, vaan mielessä käy moneen otteeseen kodin tai WC:n raikastajan tuoksut. Kokemuksesta tiedän, että tämä soveltuu drinkkeihin hyvin, mutta tähän arvosanaan se asia ei vaikuta.

KOKONAISARVOSANA: 53 / 100 (18.05.2023)

Maku: 35
Tuoksu: 90
Pullon ulkonäkö: 75
Juoman ulkonäkö: 50

Beefeater London Dry Gin drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Beefeater London Dry Gin? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.