Massenez Crème de Mûre

G.E. Massenez Crème de Mûre

Alkoholi: 20 %
Valmistusmaa: Ranska
Lisätty sivustolle: 01.12.2023

En tiedä kuinka huolissaan minun olisi syytä olla tämän liköörin mausta. Karhunvatukka itsessään ei pelota, mutta valmistajan nettisivujen mukaan he valmistavat myös mm. homejuustolikööriä, patonkilikööriä, paprikalikööriä ja porkkanalikööriä. Miksi kukaan kehittelisi sellaisia?

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Karhunvatukkalikööri on väriltään musta, kunnes valo paljastaa värin tummanvioletiksi. Pullon etiketti näyttää siltä kuin se olisi tulostettu kotona väritulostimella ja suunnittelutyön olisi tehnyt toimitusjohtajan siskonpoika, jolla ei ole lainkaan graafisen alan opintoja tai kokemusta. Liköörin tuoksu on mieluisan marjaisa. Se muistuttaa mustaherukkamehua tai mustikkamehua. Maku ja makeus ovat todella intensiiviset. Tämä maistuu enemmän mehutiivisteeltä kuin juomavalmiilta mehulta. Voisi helposti kuvitella, että likööri on suunniteltukin juuri drinkkikäyttöön ja siitä on haluttu tehdä riittävän voimakas, jotta maistuu muiden ainesosien alta. Tällaisenaan juotavaksi tämä on liian tiukkaa. Sentään alkoholi ei paista mausta läpi lainkaan.

KOKONAISARVOSANA: 69 / 100 (09.12.2023)

Maku: 65
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 65
Juoman ulkonäkö: 85

G.E. Massenez Crème de Mûre drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista G.E. Massenez Crème de Mûre? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.