Old Forester Kentucky Straight Bourbon

Alkoholilaji: Viski (bourbon)Viski
Alkoholi: 43 %
Valmistusmaa: Yhdysvallat

Old Foresterin mäskin kerrotaan olevan 72% maissia, 10% ohraa ja 18% ruista.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tuoksu on varsin miellyttävä, sekoitus toffeeta ja jotain muuta makeaa, kenties banaania. Maku ei ole varsinaisesti etanolinen muutoin kuin nielaistessa. Maku on pehmeähkö, eli poltetta ei ole valtavasti, mutta jonkin verran toki. Edelleen se toffee hieman antaa vivahteita itsestään. Maku häviää suusta melko nopeasti.

KOKONAISARVOSANA: 73 / 100 (18.08.2023)

Maku: 64
Tuoksu: 86
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 100

Old Forester Kentucky Straight Bourbon drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Old Forester Kentucky Straight Bourbon? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.