Tanqueray Flor de Sevilla

Valmistaja: Tanqueray
Alkoholilaji: Gini (maustettu)Gini
Kypsytysaika: Kypsyttämätön
Alkoholi: 41.3 %
Valmistusmaa: Englanti
Lisätty sivustolle: 19.10.2022

Tämä gini on tislattu Sevillan alueen appelsiinien ja appelsiinikukintojen kanssa. Lisäksi mukana tislauksessa on ollut Tanquerayn London Dry Ginistä tutut katajanmarja, pippurinen korianteri, karhunputki sekä makea lakritsijuuri.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Nämä Tanquerayn pullot ovat minusta hienoja erikoisen muotoilun ansiosta. Juoman väri on hailakan pinkin ja vaalean oranssin välimaastosta, riippuen valaistuksesta. Tuoksu on tyypillisen ginimäinen eli katajainen ja tässä tapauksessa myös etanolinen. Kyllä sieltä myös selkeä vivahde appelsiinia löytyy. Muutaman nuuhkaisun jälkeen tuoksu paranee kun etanolisuus tuntuu katoavan. Maussa appelsiinisuus pääsee hienosti esiin ensimmäisenä, mutta heti perässä tulee lievä etanolisuus ja kieltä kutkutteleva alkoholin polte. Katajaisuus jää yllättävn miedoksi ja vahvistuu oikeastaan vasta jälkimakuvaiheessa. Appelsiinin makukin säilyy pitkään. Odotan mielenkiinnolla millaisen maun tämä antaa drinkkeihin.

KOKONAISARVOSANA: 81 / 100 (22.05.2023)

Maku: 75
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 95

Tanqueray Flor de Sevilla drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Tanqueray Flor de Sevilla? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.