Tanqueray Flor de Sevilla

Valmistaja: Tanqueray
Alkoholilaji: Gini (maustettu)Gini
Alkoholipitoisuus: 41.3%
Valmistusmaa: Englanti
Tämä gini on tislattu Sevillan alueen appelsiinien ja appelsiinikukintojen kanssa. Lisäksi mukana tislauksessa on ollut Tanquerayn London Dry Ginistä tutut katajanmarja, pippurinen korianteri, karhunputki sekä makea lakritsijuuri.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen arvioinut tämän alkoholin maun maistamalla ruokalusikallisen "raakana". Antamani kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista seuraavin painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Mielipiteeni alkoholista: Nämä Tanquerayn pullot ovat minusta hienoja erikoisen muotoilun ansiosta. Juoman väri on hailakan pinkin ja vaalean oranssin välimaastosta, riippuen valaistuksesta. Tuoksu on tyypillisen ginimäinen eli katajainen ja tässä tapauksessa myös etanolinen. Kyllä sieltä myös selkeä vivahde appelsiinia löytyy. Muutaman nuuhkaisun jälkeen tuoksu paranee kun etanolisuus tuntuu katoavan. Maussa appelsiinisuus pääsee hienosti esiin ensimmäisenä, mutta heti perässä tulee lievä etanolisuus ja kieltä kutkutteleva alkoholin polte. Katajaisuus jää yllättävn miedoksi ja vahvistuu oikeastaan vasta jälkimakuvaiheessa. Appelsiinin makukin säilyy pitkään. Odotan mielenkiinnolla millaisen maun tämä antaa drinkkeihin.

Maku: 75
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 95

KOKONAISARVOSANA:
81
(maksimi 100)
22.05.2023


Katso kaikki muutkin maistellut ja arvioidut alkoholit.

Maistelemistani alkoholeista löytyy kokonaisarvosanaan perustuva top-lista. Lisäksi löytyy top-listat pelkästään maun, tuoksun, pullon ulkonäön tai juoman ulkonäön perusteella.

Tulossa: Tästä pääset näkemään kaikki tekemäni drinkit, joissa tätä alkoholia on käytetty.


KATSO MYÖS NÄMÄ: