Tanqueray Rangpur

Valmistaja: Tanqueray
Alkoholilaji: Gini (maustettu)Gini
Alkoholipitoisuus: 41.3%
Valmistusmaa: Englanti
Tämä gini on tislattu intialaisten Rangpur-limettien, inkiväärin ja ja laakerinlehtien kanssa. Lisäksi mukana tislauksessa on ollut Tanquerayn London Dry Ginistä tutut katajanmarja, pippurinen korianteri, karhunputki sekä makea lakritsijuuri.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen arvioinut tämän alkoholin maun maistamalla ruokalusikallisen "raakana". Antamani kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista seuraavin painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Mielipiteeni alkoholista: Tanquerayn pullot ovat kauniita, neste tässä tapauksessa tylsän kirkas. Olisivat edes värjänneet hieman vihertäväksi… Ensinuuhkaisu on vahvasti etanolinen, mutta hetken kuluttua limen tuoksukin pääsee esiin. Lime on kuitenkin ensimmäinen maku, joka esiin tulee. Vasta sen jälkeen tulee alkoholin poltetta ja etanolimaisuutta. Ei tämä yhtä jännittävä maku ole kuin appelsiininen Flor de Sevilla, mutta eiköhän tämäkin mukavasti anna lisäpotkun limeisyyttä drinkille, jossa sitä ei ennestään ole.

Maku: 65
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 50

KOKONAISARVOSANA:
73
(maksimi 100)
22.05.2023


Katso kaikki muutkin maistellut ja arvioidut alkoholit.

Maistelemistani alkoholeista löytyy kokonaisarvosanaan perustuva top-lista. Lisäksi löytyy top-listat pelkästään maun, tuoksun, pullon ulkonäön tai juoman ulkonäön perusteella.

Tulossa: Tästä pääset näkemään kaikki tekemäni drinkit, joissa tätä alkoholia on käytetty.


KATSO MYÖS NÄMÄ: