Tanqueray Rangpur

Valmistaja: Tanqueray
Alkoholilaji: Gini (maustettu)Gini
Alkoholi: 41.3 %
Valmistusmaa: Englanti

Tämä gini on tislattu intialaisten Rangpur-limettien, inkiväärin ja ja laakerinlehtien kanssa. Lisäksi mukana tislauksessa on ollut Tanquerayn London Dry Ginistä tutut katajanmarja, pippurinen korianteri, karhunputki sekä makea lakritsijuuri.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tanquerayn pullot ovat kauniita, neste tässä tapauksessa tylsän kirkas. Olisivat edes värjänneet hieman vihertäväksi… Ensinuuhkaisu on vahvasti etanolinen, mutta hetken kuluttua limen tuoksukin pääsee esiin. Lime on kuitenkin ensimmäinen maku, joka esiin tulee. Vasta sen jälkeen tulee alkoholin poltetta ja etanolimaisuutta. Ei tämä yhtä jännittävä maku ole kuin appelsiininen Flor de Sevilla, mutta eiköhän tämäkin mukavasti anna lisäpotkun limeisyyttä drinkille, jossa sitä ei ennestään ole.

KOKONAISARVOSANA: 73 / 100 (22.05.2023)

Maku: 65
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 50

Tanqueray Rangpur drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Tanqueray Rangpur? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.