Tito's Handmade Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholipitoisuus: 40%
Valmistusmaa: Yhdysvallat

Tito’s vodkan valmistus alkoi Austinissa, Texasissa 1990-luvun puolivälissä. Vodka on aina valmistettu pienissä erissä käyttäen tislaamiseen perinteisiä kuparipannuja. Voiko vodka olla hyvää? Voiko vodkissa ylipäätään olla merkittäviä makueroja? Jotta makuasiaan saisi minkäänlaista vertailupohjaa, maistelin tämän vodkan yhdessä Grey Goose Vodkan kanssa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tämä vodka ei ole 100% väritön, vaan siinä on lievästi kellertävä värisävy. Sitä se maissi ilmeisesti aiheuttaa. Oletan, että tämäkin olisi halutessaan saatu tislaamossa täysin kirkkaaksi. Etiketti on vodkan nimen mukaisesti varsin kotitekoisen näköinen. Ostajia ei selvästikään houkutella pullon ulkonäöllä. Tuoksu on tavallisen vodkan, eli selkeästi desinfiointiainemainen. Etanolin maku tulee melko pian esiin, eikä se todellakaan ole miellyttävä. Lisäksi tässä on jokin aavistuksen multainen maku, joka ainakin näin raakana napattuna tulee esiin. Ehkä ne mahdolliset hyvät puolet tulevat esille sitten drinkeissä.

Maku: 20
Tuoksu: 40
Pullon ulkonäkö: 75
Juoman ulkonäkö: 60

KOKONAISARVOSANA: 34

Maksimipistemäärä on 100. Olen arvioinut alkoholin 12.09.2023.

Tito's Handmade Vodka drinkeissä

  • Katso tästä tekemäni drinkit, jotka sisältävät tätä alkoholia.
  • Jos haluat nähdä vuoroaan odottavat drinkit tästä alkoholista, klikkaa tästä.
Jos etsit jotain toista alkoholia, kokeile hakusivua.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT: