Tito's Handmade Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Lisätty sivustolle: 10.08.2023

Tito’s vodkan valmistus alkoi Austinissa, Texasissa 1990-luvun puolivälissä. Vodka on aina valmistettu pienissä erissä käyttäen tislaamiseen perinteisiä kuparipannuja. Voiko vodka olla hyvää? Voiko vodkissa ylipäätään olla merkittäviä makueroja? Jotta makuasiaan saisi minkäänlaista vertailupohjaa, maistelin tämän vodkan yhdessä Grey Goose Vodkan kanssa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tämä vodka ei ole 100% väritön, vaan siinä on lievästi kellertävä värisävy. Sitä se maissi ilmeisesti aiheuttaa. Oletan, että tämäkin olisi halutessaan saatu tislaamossa täysin kirkkaaksi. Etiketti on vodkan nimen mukaisesti varsin kotitekoisen näköinen. Ostajia ei selvästikään houkutella pullon ulkonäöllä. Tuoksu on tavallisen vodkan, eli selkeästi desinfiointiainemainen. Etanolin maku tulee melko pian esiin, eikä se todellakaan ole miellyttävä. Lisäksi tässä on jokin aavistuksen multainen maku, joka ainakin näin raakana napattuna tulee esiin. Ehkä ne mahdolliset hyvät puolet tulevat esille sitten drinkeissä.

KOKONAISARVOSANA: 34 / 100 (12.09.2023)

Maku: 20
Tuoksu: 40
Pullon ulkonäkö: 75
Juoman ulkonäkö: 60

Tito's Handmade Vodka drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Tito's Handmade Vodka? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT: