Spring Forward (italia)

Sain hankittua tässä käyttämäni Italia-piscon juuri ennen drinkin valmistusta, joten päätin tehdä saman drinkin kahdella eri piscolla. Se toinen löytyy täältä. Alkuperäisessä reseptissä käskettiin laittaa yksi mansikka, mutta koska mansikan maku on herkullinen, laitoin kaksi. Käytän myös ensimmäistä kertaa koskaan Andersin suosimaa sokerilientä suhteella 1,5:1.


Spring Forward

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 15.5 % i

Ravintola-annoksia: 1.5 kpl i

Tilavuus: 145 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Orrefors More Coupe

Jää lasissa: i
Ei mitään

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer

Tehty & arvioitu: 26.05.2024

Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Verrattuna samaan aikaan valmistamaani ja juuri ennen tätä maistelemaani Quebranta-versioon, tässä on selkeästi enemmän hedelmäisiä makuja, jotka ovat peräisin pääraaka-aineesta eli piscosta. Mainittujen makujen ansiosta tämä on näistä kahdesta drinkistä ehdottomasti se maistuvampi. Ginin kataja taitaa olla se ainesosa, joka tuo tähän sellaisen pikkukitkerän maun, jota ilmankin pärjäisin vallan mainiosti.

ARVOSANA
70 / 100

Spring Forward (italia)

Sain hankittua tässä käyttämäni Italia-piscon juuri ennen drinkin valmistusta, joten päätin tehdä saman drinkin kahdella eri piscolla. Se toinen löytyy täältä. Alkuperäisessä reseptissä käskettiin laittaa yksi mansikka, mutta koska mansikan maku on herkullinen, laitoin kaksi. Käytän myös ensimmäistä kertaa koskaan Andersin suosimaa sokerilientä suhteella 1,5:1.


Spring Forward

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
15.5 % i
Ravintola-annoksia:
1.5 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
145 ml i
Juoma-astia:
Orrefors More Coupe
Jää lasissa: i
Ei mitään
Tehty & arvioitu:
26.05.2024
Valmistusvideoni:
Katso valmistusvideo YouTube-kanavallani

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Verrattuna samaan aikaan valmistamaani ja juuri ennen tätä maistelemaani Quebranta-versioon, tässä on selkeästi enemmän hedelmäisiä makuja, jotka ovat peräisin pääraaka-aineesta eli piscosta. Mainittujen makujen ansiosta tämä on näistä kahdesta drinkistä ehdottomasti se maistuvampi. Ginin kataja taitaa olla se ainesosa, joka tuo tähän sellaisen pikkukitkerän maun, jota ilmankin pärjäisin vallan mainiosti.

ARVOSANA
70 / 100