Brambubble (london dry)

Huomaa, että kuohuviiniä ei sheikata muiden ainesosien kanssa. Sheikkaa kaikki muut ainesosat, kaada ne lasiin ja kaada vasta sitten kuohuviini sekaan ja pyöräytä lusikalla tai pillillä kevyesti. Käyttämäni prosecco tässä drinkissä oli Cantina Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry.


Brambubble (london dry)

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
Drinkkiperhe:
Highball / Fizz

Alkoholipitoisuus: 15 % i

Ravintola-annoksia: n/a kpl i

Tilavuus: 187.5 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Highball

Jää lasissa: i
"Tavalliset" jääpalat

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer

Tehty & arvioitu: 01.01.2024


KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Näillä mittasuhteilla ja tällaisella melko neutraalilla ginillä valmistettaessa kuoharin osuus drinkin maussa on merkittävä. Muutkin ainesosat pääsevät kuitenkin esiin. Maistan selvästi karhunvatukkaliköörin, ginin katajamaisuuden sekä sitruunan pienen kirpakkuuden. Ainesosat ovat hyvin tasapainossa ja kaikki maistuu, mitä lasissa on. Näköjään kuohari sopii drinkkeihinkin vallan siedettävästi.

ARVOSANA
80 / 100

Brambubble (london dry)

Huomaa, että kuohuviiniä ei sheikata muiden ainesosien kanssa. Sheikkaa kaikki muut ainesosat, kaada ne lasiin ja kaada vasta sitten kuohuviini sekaan ja pyöräytä lusikalla tai pillillä kevyesti. Käyttämäni prosecco tässä drinkissä oli Cantina Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry.


Brambubble (london dry)

Drinkkiperhe:
Highball / Fizz
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
15 % i
Ravintola-annoksia:
n/a kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
187.5 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Highball
Jää lasissa: i
"Tavalliset" jääpalat
Tehty & arvioitu:
01.01.2024

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Näillä mittasuhteilla ja tällaisella melko neutraalilla ginillä valmistettaessa kuoharin osuus drinkin maussa on merkittävä. Muutkin ainesosat pääsevät kuitenkin esiin. Maistan selvästi karhunvatukkaliköörin, ginin katajamaisuuden sekä sitruunan pienen kirpakkuuden. Ainesosat ovat hyvin tasapainossa ja kaikki maistuu, mitä lasissa on. Näköjään kuohari sopii drinkkeihinkin vallan siedettävästi.

ARVOSANA
80 / 100